How to Set Up de Proxy-instellingen voor een Citrix-webclientDe Citrix-webclient is een soort online tool die de beheerders van een server verbinding maken met een netwerk van computers de mogelijkheid geeft om Internet toegang voor meerdere gebruikers. Zodra de webclient van Citrix is geïnstalleerd en geconfigureerd op uw computer, kunt u deze ook elke willekeurige toepassing naar uw computer via de Internet-verbinding delen gebruiken. U kunt ook de algemene instelling voor de Citrix-WebClient op elk gewenst moment, met inbegrip van de oprichting van de proxy-instellingen aan uw voorkeuren wijzigen.

Instructies

1

Open de Citrix client webtoepassing op uw computer. Klik op het plusteken (+) naast het veld "Access Gateway" in het linker navigatievenster om uit te breiden de opties.

2

Klik op de optie "Algemene instellingen" en klik op de optie "Globale instellingen wijzigen" onder de "instellingen" bedoeld bij post. Klik op het tabblad "Client Experience" en klik op de knop "Geavanceerd". Vervolgens verschijnt het dialoogvenster Client ervaring Advance.

3

Klik op de "Proxy" tab en klik op de optie 'Aan' onder de kop "Proxy-instellingen". Voer het IP-adres en poort nummer voor uw computer in de juiste velden.

4

Klik op de knop "OK" tweemaal te sluiten uit de dialoogvensters en de proxy-instellingen die u hebt ingevoerd op te slaan.