How to Segment uw lijst met Aweber

Een grote, responsieve lijst is een aanwinst voor een e-mail marketeer. Een gemeenschappelijke manier om te bouwen van een relatie met een lijst voorkomen, zal met name een grote, is het segment of breken het op basis van de belangen van de abonnee en activiteit. De auto-responder Aweber maakt de basisprocedure voor het segmenteren van een lijst zeer eenvoudig door het verstrekken van een aantal vooraf gedefinieerde segmentatie waarden. Deze waarden instellen zodat ze aan uw lijst van toepassing op de juiste manier is van vitaal belang. Dit kan uw lijst voordeliger doordat u leert wat uw abonnees wilt maken, en maak het gemakkelijk voor u te geven aan hen.

Instructies

1

Inloggen op uw Aweber account.

2

Kies de lijst die u segment wilt door het selecteren van de juiste lijstnaam in het "Huidige lijst" drop-down menu.

3

Klik op het tabblad "Abonnees" en kies 'Zoeken'.

4

Kies de waarde van de segmentatie die u zou willen zoeken in uw lijst voor.

5

Plaats de cursor in het veld voor aangrenzende tekst, en vul de informatie die u wordt gevraagd. Een voorbeeld hiervan zou kiezen "Bericht geopend", en vervolgens met behulp van het tekstveld om te kiezen van het bericht dat u wilt zien welke abonnees geopend.

6

Klik op "Zoeken" en wacht op de resultaten moeten worden gegenereerd. Als u kiest om te zien welke abonnees geopend een specifiek bericht, hun informatie zou worden teruggegeven, en zij zou een segment van uw grotere lijst.

7

De resultaten opslaan als een nieuw segment door een naam die u eenvoudig kunt herkennen door geven en vervolgens te klikken op "Save Segment."

Tips & waarschuwingen

  • Informatie die u in de tekstvelden op de zoekpagina invoert zal variĆ«ren afhankelijk van de waarde van de segmentatie die u uit het drop-down menu kiezen.