How to Save Photoshop GIF-afbeeldingen voor gebruik in Excel

Afbeeldingen toevoegen aan uw Excel-werkbladen geeft uw werk een beetje visuele flair, maar uw opties voor het bewerken van uw afbeeldingen zijn ernstig beperkt in de spreadsheet-programma. Gelukkig kunt u prachtige graphics maken in Adobe Photoshop en gemakkelijk opslaan in GIF-indeling voor gebruik in Excel.

Instructies

1

Maak of open de Photoshop-afbeelding die u wilt opslaan als een GIF-bestand.

2

Ga de "File" menu en selecteer "Save As."

3

Klik op de pijl van de vervolgkeuzelijst voor het veld "Format" en selecteer "Compuserve GIF."

4

Stel de conversieopties in het dialoogvenster "Geïndexeerde kleur". Dit venster verschijnt alleen als de kleurenmodus van uw document RGB. Schakel het selectievakje "Preview" om te zien de conversies die u toepast voor het plegen van aan hen, en klik vervolgens op 'OK'.

5

Kies een rijvolgorde voor uw bestand in het volgende dialoogvenster. Selecteren van de "Normale" verschijnt de afbeelding in een browser alleen wanneer het bestand is gedownload. Selecteren "Geïnterlinieerd" toont een lage resolutie afbeelding in een browser terwijl het bestand gedownload. Excel zal eer deze instellingen als u de werkmap als een webpagina opslaat.

6

Klik op "OK" om uw bestand te slaan. U kunt nu uw GIF-afbeelding invoegen in Excel.

Tips & waarschuwingen

  • Photoshop kunt alleen 8-bits RGB, geïndexeerde kleur, grijswaarden of Bitmap documenten rechtstreeks naar GIF-indeling opslaan. Als uw image niet in een van deze notaties, ga naar het menu "Beeld" en Beweeg over "Mode" toegang tot de kleur modus vangbal menu waar u kunt een compatibele modus te selecteren.