How to Save een Video die wordt afgespeeld op Windows Mediaplayer

Windows Media Player is de standaardmediaspeler voor Microsoft Windows XP en hoger. Door de jaren heen, heeft Media Player ontwikkeld nieuwe functies en plug-ins die het mogelijk maken voor gebruikers om video's en muziek te slaan. De eenvoudigste manier om een video afspelen op een Windows Media-speler opslaan is te branden op een cd. U kunt altijd de video vanaf de CD naar een extern opslagapparaat of uw interne harde schijf overbrengen.

Instructies

1

Start Windows MediaPlayer. Treffer naar de voorsprong knop en selecteer "Alle programma's." Schuif omhoog om te vinden van de snelkoppeling voor Windows Media Player.

2

Klik op het tabblad "Burn" op de bovenste balk van uw mediaspeler.

3

Plaats de lege schijf en wacht totdat het laadt. Negeer het dialoogvenster dat verschijnt wanneer u een lege schijf plaatst.

4

Windows Media Player moet de lege schijf herkennen op het juiste paneel. Geef de naam van de schijf als u wilt.

5

Klik op "Bestand" en selecteer "Open..." Zoek het videobestand dat u wilt opslaan. Druk op "Open".

6

Sleep de video naar het rechter paneel en zet deze neer op de ruimte gemaakt voor de lege schijf.

7

Druk op "Start branden." Het brandproces zal zijn eigen tijd duren afhankelijk van de grootte van het videobestand. Media Player moet schijf uitwerpen zodra het brandproces voltooid is.

8

Plaats de schijf die u zojuist in uw computer hebt gemaakt, wilt u het video bestand elders op uw harde schijf of een extern opslagapparaat wilt opslaan.

9

Klik op "Open map naar bestanden bekijken" wanneer het dialoogvenster Verwisselbare schijf ijslollie opwaarts. Selecteer en kopieer het video bestand en plak deze in een gewenste locatie.