How to Save een Vector afbeelding van Photoshop

How to Save een Vector afbeelding van Photoshop


Adobe Photoshop heeft sommige beperkte vector tekening mogelijkheden met haar rechthoek-tool (die springt uit een vector-gebaseerde lijngereedschap, een vormgereedschap en meer vormen die kunnen worden gecombineerd). Een vector gebaseerd beeld wordt bepaald door regels met kleurinformatie (voor de lijn of de vorm die is gedefinieerd door de regel). De indeling van Photoshop native is een raster-gebaseerd---waar een beeld is opgebouwd uit pixels, elk met een specifieke kleur gegeven. Als u behouden de mogelijkheid wilt om een vector tekening gemaakt van binnen Photoshop in een ander vector-tekenprogramma manipuleren, moet het bestand worden opgeslagen op een speciale manier. Dit proces werkt met Photoshop CS3 en hoger.

Instructies

1

Maak uw vectorillustraties in Photoshop; de Vectorgereedschappen in Photoshop zijn het rechthoekgereedschap en zijn submenu-items, zoals de gereedschappen lijn en polygoon. Photoshop ontbreekt de mogelijkheid om vectorbestanden zonder rasteren hen, dus het creƫren van de vector illustratie van kras de enige manier is om een vector tekening in Photoshop importeren. Zie de sectie bronnen voor meer informatie over het gebruik van Adobes vector hulpmiddelen voor tekenen.

2

Klik op het "File" menu-item.

3

Selecteer "Exporteren". Kies in het submenu "Paden naar Illustrator."

4

Typ de naam van het bestand dat u opslaan in het dialoogvenster dat wordt geopend wilt; de uitbreiding zal worden *.ai voor Adobe Illustrator. Dit zal het Photoshop-bestand exporteren naar Adobe's standaard vector bestandsformaat. In Illustrator, zal de raster informatie op een aparte laag uit vector informatie, en de vector laag zal worden bewerkt met alle gereedschappen van Illustrator, terwijl het raster informatie zal worden behandeld als een enkel element.

5

Het originele bestand opslaan in Photoshop door te klikken op het menu "Bestand", en "Opslaan". Als u opslaan als een Photoshop-bestand (*.psd), de vector informatie blijft intact voor bewerken in Photoshop, maar het bestand wordt niet geopend op een manier die Adobe Illustrator kunt bewerken.

Tips & waarschuwingen

  • Dit proces zal niet automatisch omgezet een rasterbestand een vector bestand; Er is een proces dat deze (LiveTrace) in het programma van Adobe Illustrator doet.
  • Rasteren afvlakking van de lagen van een Photoshop-bestand met vector tekening elementen zal hen en hen onmogelijk te manipuleren met vector tekengereedschappen (zelfs beperkte degenen binnen Photoshop). Rasteren een vector afbeeldingselement in Photoshop is een one-way conversie.