How to Save een Flash Player downloaden

How to Save een Flash Player downloaden


Als u wilt een filmpje of een spel online speelt, zul je installeren van de Flash Player om te voldoen aan uw plannen. Als u besluit om uw browser te wijzigen, moet u een kopie van Flash Player op uw computer opgeslagen. Het zal helpen u om tijd te besparen en u zal zitten kundig voor uw favoriete films kijken en luisteren naar uw favoriete tracks meteen.

Instructies

1

Log in als de beheerder van de PC. Ga naar "adobe.com/products/flashplayer" en kies de versie die compatibel is voor uw computer. Druk op de knop "Speler krijgen". Lees zorgvuldig alle de Gebruiksvoorwaarden alvorens te downloaden. Nadat u de map waarin u wilt opslaan van uw bestand hebt gekozen, moet de speler beginnen met ophalen.

2

Sluit alle browservensters voordat u begint met het installeren van de Flash Player.

3

Start de computer opnieuw op. De Flash Player is geïnstalleerd en u kunt nu kijken naar films, spelen en muziek online beluisteren.

Tips & waarschuwingen

  • De meeste nieuwe versies van browsers al de ingebouwde Flash Player zodat u niet hoeft te downloaden. Echter kan je notificaties over bijgewerkte versies.
  • Als u wilt controleren als u Flash Player zal worden ondersteund door uw computer, gaat u naar de officiële Adobe-website.
  • Om problemen te voorkomen met uw computer, download de Flash Player alleen via de officiële website.