How to Run Windows-spellen op de Mac

Een klacht die je vaak van Mac eigenaars hoort is dat er niet zoveel computergames voor Mac OS als er voor Windows zijn. Gelukkig, veel van de nieuwste Macintosh desktops en laptops zijn uitgerust met de snelle Intel-processors en geavanceerde grafische kaarten die vele computerspelletjes vereisen. Met een stukje software, kunt u gemakkelijk maken uw favoriete Windows games op een Mac. draaien

Instructies

How to Run Windows Games op een Mac

1

Aankoop van een kopie van het Windows-besturingssysteem dat u verkiest. U kunt een nieuwere en duurdere versie of een oudere en goedkopere versie, zoals Windows XP. Veel online computerwinkels evenals brick-and-mortar computer detailhandelaren zal hebben exemplaren van Windows beschikbaar voor aankoop.

2

Macht op uw Mac computer en open de Boot Camp-assistent software. Deze software is gratis inbegrepen in de meeste nieuwere Mac laptops en desktops.

3

Blijven door middel van de invoering van de Boot Camp-assistent en het aanwijzen van een hoeveelheid vaste-schijfruimte voor uw nieuwe Vensters OS. De meeste werkende systemen van Vensters zal vereisen een minimum van 6 GB vrije schijfruimte, maar het is aanbevolen dat u ten minste 10 GB beschikbaar. Klik op de "Verdeling" voor het maken van een nieuwe virtuele harde schijf waarop Windows geïnstalleerd.

4

Plaats de installatieschijf van Windows OS in je Mac en volg de instructies voor het installeren van het nieuwe besturingssysteem op de nieuwe gepartitioneerd gedeelte van de harde schijf dat u hebt gemaakt met Boot Camp-assistent. U ziet dit station op uw bureaublad en kan de naam zoals u goeddunkt.

5

Wachten op uw Mac te herstarten en volg de instructies om de Vensters OS installatie te voltooien. Tijdens de installatie, klikt u op op de harde schijf met het label BOOTCAMP en kies de optie "" de drive te formatteren. Nadat de installatie is voltooid, moet u opnieuw opstarten van uw Mac eens te meer.

6

Uw originele Mac OS schijf in uw computer plaatst om ervoor te zorgen dat alle audio- en video-stuurprogramma's correct werken binnen het Windows OS op je Mac. Selecteer de optie voor "Run setup.exe" in het installatievenster en klik op "Next." Het selectievakje waarmee u installeren "Apple Software Update voor Windows" en klik op "Install". Het installatieproces volgen en klik op "Finish" Zodra alles is voltooid.

7

Verwijder uw Apple OS schijf en opnieuw opstarten van uw Mac opnieuw. Op dit punt kunt u schakelen tussen Apple OS en Windows-besturingssysteem. Invoegen in Windows OS, Windows cd-rom met het spelprogramma dat u wenst te spelen, volg de aanwijzingen om de software te installeren, en opent het spel om te genieten van uren van spannende gaming op uw Mac.