How to Run van Intel Chipset monitoren met verschillende resoluties

How to Run van Intel Chipset monitoren met verschillende resoluties


Bij het uitvoeren van een dubbele monitor computersysteem, ziet u soms dat de resoluties over uw monitoren is hetzelfde als het verschillend moet zijn gebaseerd op de verschillende specificaties. Hebt u een breedbeeldmonitor en een oudere, vierkante model, niet zou het zinvol voor beiden op dezelfde resolutie wordt uitgevoerd als een van hen een vertekend beeld van wat het vertoont zal presenteren. Wijzigen van de resolutie tussen monitoren is eenvoudig te realiseren.

Instructies

1

Minimaliseren of het formaat van geopende vensters zodat je bent in staat om te zien op zijn minst een gedeelte van het bureaublad van Windows op beide display.

2

Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad en kies "Eigenschappen" als u Windows Vista gebruikt of ouder; Kies "Schermresolutie" als u Vensters 7 gebruikt.

3

Neem nota van die monitor uw primaire beeldscherm is. Het weergavevenster eigenschappen of resolutie toont een weergave van zowel van uw computer-monitoren side-by-side. De hoofdmonitor heeft een "1" in het en de andere heeft een "2." " Klik op de primaire monitor en wijzig de resolutie door de onderstaande resolutie-schuifregelaar aan te passen of op de drop-down box voor de resolutie te klikken en de schuifregelaar omhoog of omlaag in Vensters 7 aan te passen. Klik op "Apply".

4

Klik op de tweede monitor vertegenwoordiging en de resolutie van de schuifknop naar het passende niveau of gebruik de drop-down box. Zodra de resolutie in de juiste fase is, klikt u nogmaals op "Apply" en klik op 'OK' om dit venster te sluiten.