How to Run Linux programma's als Windows-toepassingen

Windows-besturingssystemen hebben veruit het grootste segment van de markt; Linux heeft echter een sterke en trouwe volgende ook. Sommige Windows-gebruikers hebben de wens om Linux applicaties uit binnen de Windows-omgeving. Dit is nu mogelijk met de introductie van Ulteo Virtual Desktop. Ulteo Virtual Desktop is een programma op basis van coLinux. CoLinux is een haven van Linux aan het Windows-besturingssysteem.

Instructies

1

Download een gratis versie van Ulteo Virtual Desktop van de ulteo.com website. Ulteo op het systeem van Vensters installeren na het downloaden het. Ulteo beweert alleen compatibiliteit met Windows XP en Vista. Eenmaal geïnstalleerd, coLinux en Windows tegelijkertijd worden uitgevoerd op de computer. Er is geen vertaling van een besturingssysteem naar een virtuele kopie van een ander besturingssysteem.

2

Vinden en verkrijgen van afschriften van de Linux programma's die u wenst te lopen vanaf binnen de Windows-omgeving. Installeren van deze toepassingen en test hen door hen vanaf de speciale Ulteo menu-opties. Ulteo integreert de opslaglocaties op het Windows-bestandssysteem met de toepassingen van Linux.

3

Installeer je favoriete die Linux programma's gebaseerde voor graphics, instant messaging en afspelen van mediabestanden. Deze lijken te zijn van de meest populaire toepassingen die van de zelfde types van toepassingen in Windows winnen.

Tips & waarschuwingen

  • Linux is een open source-taal en als zodanig heeft de voordelen en nadelen van mensen die werken op de taal en de toepassingen eindeloos. Kan je dat tred te houden met de meest recente versies van alle onderdelen van Ulteo vervelend wordt.
  • Het vinden van een bron voor hulp bij de exploitatie van de Ulteo Virtual Desktop kan worden moeilijker dan met een Windows-systeem of een Linux-systeem. Het mengen van de twee zal beperken tot de bronnen die er zijn en zijn in staat om te helpen.