How to Run een Internet radiostation

Terwijl de traditionele AM / FM-radiostations strijd om te overleven in de huidige concurrerende wereld van uitzendingen, internetradiostations blijven floreren. Met technologie die zowel betaalbaar is en gemakkelijk te verkrijgen, zijn vandaag net-savvy burgers elke dag nieuwe barrières slechten en uitgevoerd van Internet radiostations of talkshows. Maar je moet meer dan technische knowhow om te slagen in internetradio.

Instructies

1

Uw indeling te bepalen. Misschien wilt u bieden een verscheidenheid aan programmering of binnen een bepaalde genre zoals sport of politiek blijven. Beide opties werkbaar is, maar moet u bepalen welke doelgroep u hoopt te bereiken. Met een vraatzuchtige eetlust voor informatie zijn Internet-gebruikers enkele van de meest trouwe publiek voor informatie gebaseerde programmering.

2

Pronken met uw expertise. Nu dat u hebt vastgesteld uw formaat, brengen op enthousiaste experts binnen welk veld u hebt besloten te presenteren. Houd er rekening mee dat vele malen Internet luisteraars multi-tasking zijn en u wilt niet uw programma slechts tot achtergrondgeluiden. Een deskundige, enthousiaste gastheer zal houden uw luisteraars interesse en komende terug voor meer.

3

Let op de planning. Gewoon omdat het dat Internet betekent niet dat moet u tijd factoren negeren. Houd uw programma bewegen en op tijd. Als u een één uur durende show, houd het voor een uur! De FCC zal niet schelen, maar uw luisteraars willen begroting hun tijd gaan over planning kan irriterend zijn en tonen een gebrek aan respect voor uw luisteraars tijd. Je moet overwegen een producer voor elke show die helpen de host (s kan) met verblijf op tijd en tijdige pauzes te nemen.

4

Doen op de technische. U hoeft niet te investeren in een grote ticket bestuur te krijgen op de lucht te mengen. U kunt gebruik maken van relatief goedkope apparatuur zoals een Flip Jack die loopt van $300-500 uitgaan en kan meerdere gebruikers via de microfoon of headset/microfoon worden ingestopt. U kunt ook voor een live uitzending over mobiele telefoon met behulp van een flip aansluiting. Een geweldige bron om te vinden van podcast/uitzending apparatuur is uitzending leveren magazijn.

5

Uitzending leven. Nu moet u uw programma te leveren aan uw luisteraars. Er zijn vele opties. Met behulp van podcast basics kunt u tot het onderbrengen van systemen zoals Podomatic of iTunes als u wenst om uw programma via de podcast te bieden. Als u gaan wonen wilt, kunt u een contract met een uitzending partner zoals alle In Broadcasting die heeft de technologie en expertise om uw show uitzending live Internet. Verwachten te betalen van $40-60 per Toon voor hun dienst, afhankelijk van de lengte van uw show.

6

Replay keer bieden. Opties van derden kunnen bevatten het aanbieden van uw luisteraars een link om te horen van een herhaling van het programma. De replay kan worden gehost door een derde partij outlet waardoor de luisteraar afstemmen op uw shows op hun gemak met behulp van hun computer MediaPlayer.

7

Hosten op uw eigen website. Uw website is natuurlijk dient als de primaire bron van informatie met links naar live/podcast/replay van uw programma's en programmering van uw station.