How to Run een film vanaf een Flash Drive

How to Run een film vanaf een Flash Drive


Een flash drive aangesloten op een computer de USB-poort werken zoals elke andere externe opslagapparaat. Zodra herkend door de computer, kan de film binnen het automatisch afgespeeld door middel van de computer standaard film spelen software. Dit is direct beschikbaar in flash stations beschikbaar op de markt. Automatisch uitvoeren van een film vanaf een flash drive vereist AutoRun technologie. Dit is niet alleen in de flitsaandrijving, maar ook in andere externe opslagapparaten zoals DVD's of cd's gebruikt.

Instructies

1

Kopieer het filmbestand naar de schicht toer. U kunt dit doen door gewoon slepen-en-laten vallen het bestand vanaf de computer in de desbetreffende map in uw flash-drive. Je kan ook naar het menu "Bestand" en selecteer "Save As." Zodra u wordt gevraagd door het pop-upvenster, typt u de bestandsnaam van uw voorkeur en selecteer de flash drive als de bestandslocatie van uw output.

2

Uitwerpen van de flash drive van uw computer door op de schicht toer pictogram op de werkbalk te klikken en te selecteren "Safely Remove Hardware." Dit proces vermijdt het risico van verlies Wetenswaardig of beschadiging van de flash drive en de bestandsinhoud als gevolg van onjuiste verwijdering van het apparaat. Eens, is de flash drive losgekoppeld van de computer, een pop-up bericht uit de werkbalk zal zeggen "u kan nu veilig uw apparaat verwijderen." Haal de flitsaandrijving van USB-poort van de computer.

3

Steek de flash drive terug in de USB-poort van uw computer en wacht tot de computer te herkennen. Ideaal, net als de rest van de bestanden in de flash drive, elke film content moet automatisch weergegeven in het venster van uw flash-drive. Afhankelijk van de voorkeuren van uw computer, kan de film automatisch afgespeeld in uw film van de standaard software te spelen. Soms kan een pop-upvenster worden weergegeven en u vragen als u wilt dat de film af te spelen. Als het werkt in uw computer, zou moeten het werken in een willekeurige andere computer waar u wilt dat de film af te spelen.

Tips & waarschuwingen

  • Aangezien het primaire doel van het opslaan van bestanden op een flash drive zijn draagbaarheid en mobiliteit is, zorg ervoor dat de film-bestandsindeling compatibel met de meeste computers dan uw eigen is. Echter is geen videobestand notatie die universeel compatibel is met alle video spelen programma's. De beste manier om dit te gaan is om één of twee van de populairste bestandsindelingen van dezelfde film opslaan in uw flash-drive. De meest populaire die waarschijnlijker afspeelbaar op de meeste computers kunnen opnemen MP4, MOV, WMV en AVI bestanden.
  • Als het flashstation niet automatisch wordt uitgevoerd, hoeft u alleen op het pictogram van het bestand van de USB van uw computer. Zoek het bestand dezelfde manier zou u elk bestand op uw computer en openen in elke toepassing video spelen software.
  • Afgezien van het afspelen van filmbestanden in de computer, kunnen veel nieuwe DVD/multimedia spelers films vanaf flash drives zo goed spelen.