How to Run een DVD op een Laptop

Uw laptop is een krachtige en effectieve stuk van apparatuur. Een van de minder vitale functies van uw laptop is de mogelijkheid om standaard-DVD's afspelen. Het is echter een handige optie te hebben en de moeite waard de extra kosten toe te voegen aan uw laptop-pakket. Hebt u een verlangen om naar te kijken van uw favoriete film, gewoon pop in en horloge. Kortom, het is gewoon zo simpel.

Instructies

How to Run een DVD op een Laptop

1

Ga naar het diskettestation op uw laptop. De schijf zal hebben een kleine schijf lade die uit het lichaam van de laptop uitwerpen zal. Uitwerpen van de disk-lade door indrukken van een kleine introductie/eject knop in het midden van de schijf lade. De lade moet iets, open zodat u het volledig open te trekken.

2

Leg de DVD in de disk-lade en duw voorzichtig naar beneden op de schijf totdat het veilig op de schijf lade. Kleine clips zal de DVD op zijn plaats houden. Wees voorzichtig niet te krabben van de schijf, wanneer in de lade plaatst.

3

Duw de schijf lade terug in het lichaam van de laptop totdat het op zijn plaats klikt. Forceer de lade niet op zijn plaats. Het sluit niet soepel, Controleer de schijf om er zeker van te zijn dat het goed is gelegen op de as.

4

Let op het scherm van de laptop voor indicaties dat de schijf wordt geladen. In de meeste gevallen zal de schijf automatisch laden wanneer u de schijf lade hebt gesloten. Na enkele ogenblikken, moet een lijst met opties op uw scherm verschijnen. De opties en hun indeling hangt af van de software op uw laptop geïnstalleerd. Kan u onmiddellijk worden aangeboden de optie om de film te starten, of u kan worden gevraagd welk programma u gebruiken wilt voor het uitvoeren van de DVD.

5

De film start jezelf als er geen opties worden weergegeven wanneer u de schijf laadt. Klik op de knop "Start" en selecteer "Mijn Computer". Een lijst van al uw schijven wordt getoond. Selecteer de aandrijving van de schijf weergegeven: de aanwezigheid van de DVD. U moet dan uitgaan een lijst met programma's naar keuze uit. Selecteer het programma dat u wilt het programma uitvoeren. Vervolgens ziet u een lijst van standaard DVD-opties, zoals Play, Skip en volgende. Selecteer spel en de film moeten beginnen.

Tips & waarschuwingen

  • Wil je de schijf speler regelmatig schoon te maken vooral als je gehuurde films, speelt zoals deze zijn vaak vuiler dan die in uw persoonlijke collectie.
  • Uitvoeren van een DVD zal drain de laptopbatterij vrij snel, dus het is raadzaam alleen een DVD afspelen wanneer u toegang tot de netstroom hebt.