How to Run een DVD-film op mijn Computer

How to Run een DVD-film op mijn Computer


Een computer die is uitgerust met een DVD-station kan worden gebruikt als een compacte home theater voor het afspelen van films op de schijf. Windows Media Player is de standaard software voor het afspelen van DVD's op computers met Microsoft-besturingssystemen, terwijl Mac-eigenaren zal waarschijnlijk iDVD gebruiken. Beide software programma's zijn ontworpen om automatisch te starten wanneer een DVD wordt ingevoegd in het Dienblad van de media van de computer of, in het geval van een Mac, een sleuf aan de zijkant van de kast.

Instructies

Windows Mediaplayer

1

De media dienblad op een desktopcomputer of laptop uitwerpen door de rechthoekige knop in het midden van de klep van de lade. Op sommige computers, gewoon plaats de DVD met het label naar voren in de sleuf in de zijkant van de computer. De gemotoriseerde mechanisme trekt de disc in de lade in de computer. Wacht een moment voor de software om te beginnen.

2

Start Windows Media Player als het niet op eigen start door te klikken op de vlag of de "Start" knop in de linker benedenhoek van het scherm te selecteren "Helemaal programma", vervolgens tikken tweevoudig "Windows MediaPlayer." In sommige Windows-besturingssystemen, zoals Windows 7, klikt u op de Media Player-pictogram op de taakbalk onderin het scherm om de software te starten.

3

Gebruik uw muis of de up en down pijltoetsen om naar "Play" op het scherm hoofdmenu.

4

Stel het volume op Windows Media Player door te klikken en de schuifregelaar te houden. Sleep het links of rechts om te veranderen van het geluidsniveau.

IDVD voor Mac

5

De lade van de media op een Mac desktop of laptop uitwerpen door op de rechthoekige knop in het midden van de klep van de lade. Op sommige computers, gewoon plaats de DVD met het label naar voren in de sleuf in de zijkant van de computer. De gemotoriseerde mechanisme trekt de disc in de lade in de computer. Wacht een moment voor de software om te beginnen.

6

Klik op "Finder" en selecteer "Toepassingen," klikken op "iDVD" als de software niet automatisch opstart

7

Gebruik uw muis of de up en down pijltoetsen om naar "Play" in het hoofdmenu van de DVD's.

8

Stel het volume op iDVD door te klikken op het luidsprekerpictogram. Druk op de pijltoets-rechts om het geluidsniveau. Druk op pijl-links om het lager.