How to Run de Check Disk Utility beschikbaar in Windows

How to Run de Check Disk Utility beschikbaar in Windows


Als uw computer langzamer dan normaal dat kan er fouten op de harde schijf. Alvorens uw computer naar een reparatie winkel, kunt u geld besparen door het uitvoeren van het hulpprogramma Windows-schijf controleren om te diagnosticeren en automatisch herstellen van eventuele fouten die op de schijf worden gevonden. Het hulpprogramma schijf controleren is een ingebouwde nut en is toegankelijk via het eigenschappenvenster van het station. De lengte van het hulpprogramma schijf controleren duurt om te voltooien kunnen opsporen en repareren van het station, is afhankelijk van de grootte.

Instructies

1

Meld u als beheerder te gebruiken van het hulpprogramma schijf controleren Windows. Klik op 'Start' en selecteer 'Computer'.

2

Klik met de rechtermuisknop op de schijf die u wilt laten uitvoeren van het hulpprogramma op. Bijvoorbeeld, klik met de rechtermuisknop op "Lokale schijf (C:)."

3

Kies "Eigenschappen" uit het pop-up menu, en klik vervolgens op het tabblad 'Extra'.

4

Klik op "Nu controleren" in de "Error Checking" sectie.

5

Klik op de selectievakjes naast "Fouten automatisch repareren bestand systeem" en "zoeken en repareren van beschadigde sectoren." Klik op de "Start" knop als het hulpprogramma schijf controleren wilt uitvoeren.