How to Run Antivirus programma's vanaf een andere Computer

How to Run Antivirus programma's vanaf een andere Computer


Wanneer u een virus op een computer hebt en niet een antivirus programma op die computer installeren, overwegen het vanaf een andere computer op het netwerk te scannen. Hoewel, u moet niet de C: aandrijving van twee computers delen voor langdurig van tijd, kunt u tijdelijk het station van de besmette computer de scan uitvoeren deelt. Verwachten dat het proces veel langzamer dan een regelmatige scan procedure.

Instructies

1

Zoek twee extra Ethernet-poorten op de router of kabel modem. Sluit één uiteinde van een Ethernet-kabel aan op de router of modempoort en het andere uiteinde aan op een van de computers. Sluit een andere kabel aan op de achterkant van de router of modem en de tweede computer.

2

Beide computers in een netwerk. Ga naar "Start" en klik "Control Panel". Selecteer "Netwerk en Internet" en klik op "Netwerk en deelneming midden." Klik op "Een verbinding of netwerk instellen" en selecteer "Instellen van een draadloze router of het toegangspunt" als het netwerk draadloze. Volg de Netwerkwizard om te gaan met het installeren van het thuisnetwerk.

3

Start opnieuw op beide computers. Klik op "Start", "Control Panel" en "netwerk en Internet." Kijk voor de home computers in een netwerk. U moet beide computernamen in het venster zien die aangeeft een succesvolle thuisnetwerk.

4

Ga naar "Start" en "Computer" en klik met de rechtermuisknop op de "C:" drive van de besmette computer. Selecteer "Delen," 'Geavanceerd delen' en 'Inschakelen'. Klik op "Apply" en "OK."

5

Bevestigen het aandeel door gaan naar de niet-geïnfecteerde computer en klik op "Start" en "Netwerk" om te zien het gedeelde station C:.

6

Open uw antivirusprogramma op het niet-geïnfecteerde computer en klikt u op de knop "Bladeren" om te zoeken het gedeelde station in de map 'Computer'. Selecteer het station en klik op de optie "Start scannen". Wacht totdat de scan om te voltooien.