How to Run AMD Fusion Games on Intel CPU 's

Fusie AMD voor gokken is een hulpprogramma worden uitgevoerd op computers met AMD CPU's om prestaties te verhogen bij het afspelen van video games. Het hulpprogramma overclocks automatisch de videokaart en CPU. Het is niet gemaakt om uit te voeren op Intel CPU's standaard, maar u kunt dit probleem omzeilen door gebruik te maken van een tijdelijke debug elke keer dat u wilt uitvoeren op uw Intel-gebaseerde computer.

Instructies

1

Download en installeer Fusie AMD voor gokken 1.0 (zie bronnen).

2

Downloaden van de OllyDBG (zie bronnen). Pak de inhoud op het gedownloade bestand. Voer de gehaalde omslag, met de rechtermuisknop op het bestand met het label "OLLYDBG" en selecteer de optie van de "Looppas als beheerder" te lanceren OllyDBG met administratieve voorrechten.

3

Klik op "Bestand" en selecteer "Open". Blader naar de map waar u de AMD Versmelting voor Gaming utility geïnstalleerd. Selecteer het bestand met de naam "AMDFusion.exe" en klik op 'Openen'. OllyDBG wordt geopend de code van het bestand AMDFusion.exe in een aantal sub windows.

4

Met de rechtermuisknop op de belangrijkste sub-venster. Wijs "Zoeken naar" en selecteer de optie "Alle verwezen Text Strings".

5

Wijzig de code op de tekenreeks met de label "GenuineIntel" van "Duwen AMDFusio.00420E64" te "PUSH AMDFusio.00420E54." U kunt de code wijzigen door te dubbelklikken op het.

6

Wijzig de code op de tekenreeks met de label "GenuineIntel" van "Duwen AMDFusio.00420E54" te "PUSH AMDFusio.00420E64."

7

Klik op "Debug" op de menubalk OllyDBG en selecteer "Run" om te starten de AMD Versmelting voor Gaming utility op uw Intel-gebaseerde CPU.

Tips & waarschuwingen

  • U moet deze methode gebruiken elke keer dat u wilt uitvoeren de AMD Versmelting voor Gaming utility op uw Intel-gebaseerde computer.
  • Een hex-editor kunt u ondersteuning voor Intel CPU's permanent inschakelen. Dit kan echter een schending van de fusie AMD voor gokken licentievoorwaarden.
  • Deze methode kan worden gebruikt alleen in Fusie AMD voor gokken 1.0. U kunt nieuwere versies van de AMD Versmelting voor Gaming utility niet installeren op computers met een Intel-processor.