How to Rid programmapictogrammen op de werkbalk

Jezelf bevrijden van onnodige pictogrammen kunt verminderen van visuele rommel en productiviteit te verhogen. Een potentiƫle bron van rommel is pictogrammen van de toolbar. De werkbalk van Windows 7, algemeen bekend als de taakbalk, bevat uw menu Start, een lijst met actieve programma's en het systeemvak. Zoals nieuwe pictogrammen programma's aan de werkbalk toevoegen, kan u vinden het moeilijk te beheren van uw workflow. Dit probleem oplossen door het weergeven van alleen de pictogrammen die u wilt zien.

Instructies

1

Zoek de kleine pijl in het systeemvak aan de rechterkant van de werkbalk. Het is in de buurt van de systeemklok.

2

Met de rechtermuisknop op de pijl en selecteer "Aanpassen berichtpictogrammen." Een venster zal openen en weergeven van een lijst van de pictogrammen van het gebied met meldingen.

3

Klik op de drop-down box naast een pictogram dat u wilt verbergen. Er verschijnt een lijst met opties.

4

Selecteer "Verberg icoon en notificaties" of "Alleen meldingen weergeven." Als u de eerste optie selecteert, zal Windows vel naar de pictogram, maar het zal niet u op de hoogte van wijzigingen in het systeem of updates. Kies de tweede optie te verbergen van het pictogram en nog steeds meldingen ontvangen.

5

Herhaal de vorige twee stappen voor elk pictogram dat u wilt verwijderen.

Tips & waarschuwingen

  • Als u niet de zorg over instellingen voor meldingen, kunt u ook pictogrammen verbergen door te klikken en ze te slepen van de werkbalk af. Ze verdwijnt uit beeld. Als u pictogrammen herstellen, klikt u op de pijl in het systeemvak. Windows, verschijnt een venster met daarin de verborgen pictogrammen. Sleep de degenen die u zichtbaar wilt maken naar het gebied met meldingen.