How to Reset Trial Software

How to Reset Trial Software


Veel softwarefabrikanten bieden gratis proeven van hun toepassingen om te moedigen gebruikers om hun producten te kopen. De fabrikanten veronderstellen dat zodra een consument eigenlijk de toepassing gebruikt, zal hij de voordelen zien en uiteindelijk kopen. Evaluatiesoftware heeft meestal een vervaldatum. Als de software niet vóór die datum aangeschaft is, zal het ofwel ophouden te functioneren of bieden slechts beperkte functionaliteit. Als u wenst te herstellen van de vervaldatum, moet u het verwijderen en opnieuw installeren van de evaluatiesoftware.

Instructies

1

Klik op "Start" gevolgd door "Control Panel" en vervolgens op "Programma's" in de lijst met opties.

2

Klik op "Programma's en onderdelen." De "Programma verwijderen of wijzigen een" pagina wordt geopend. Blader door de lijst met geïnstalleerde programma's tot u bij de evaluatiesoftware.

3

Met de rechtermuisknop op de evaluatiesoftware, en selecteer "Verwijderen" in het pop-upmenu. De evaluatiesoftware verwijderen wizard wordt geopend. Druk op de knop "Volgende" en volg de aanwijzingen van de wizard. Klik op "Finish" wanneer de wizard is voltooid de evaluatiesoftware verwijderen. Start de computer opnieuw op als daarom wordt gevraagd.

4

Start uw webbrowser en ga naar de website met de oorspronkelijke evaluatiesoftware die u eerder hebt gedownload. Navigeer naar de downloadpagina, en klik op de knop 'Downloaden'.

5

Klik op "Opslaan" op het download dialoogvenster. Dubbelklik op het installatiebestand evaluatiesoftware en volg de aanwijzingen van de installatiewizard opnieuw installeren van de evaluatiesoftware.