How to Reset printercartridge voor een 6980 HP Printer

How to Reset printercartridge voor een 6980 HP Printer


Na een lege HP 6980 cartridge navullen, zul je de cartridge te resetten zoals de printer zelf is niet in staat om speurder nagevuld inkttank vervangen. De contactpersonen gevonden op de achterkant van de HP cartridge is ontworpen voor het automatisch lezen het inktniveau, maar ze alleen opnieuw instellen als u de oude cartridge vervangen door een nieuwe. Uw printer HP 6980 zal niet zitten kundig voor functioneren totdat de printer de cartridge nagevuld herkent.

Instructies

1

De nagevuld cartridge in de printer plaatsen Bij een testafdruk uitvoert, ziet u dat de printer niet wordt herkend door het nagevuld inktniveau en nog steeds laag inkt bericht geeft.

2

Verwijder de nagevuld cassette van uw printer HP 6980. Neem één van de oude patroon en plaatst u deze in de printer. Een andere pagina afdrukken, zodat de printer de cartridge als een andere naam herkent.

3

Neem nog een oude cartridge en herhaal stap 2 met dit patroon. Zodra u de uitlijningspagina met de derde patroon afdrukt, zal de printer ophouden te behouden van de herinnering aan de eerste cartridge (nagevuld één).

4

De nagevuld cartridge terug binnen in de printer plaatsen De printer herkent nu het inktniveau van de cartridge nagevuld als volledige.