How to Reset het Windows-wachtwoord voor een Dell 1720

How to Reset het Windows-wachtwoord voor een Dell 1720


Resetten van een wachtwoord op een Dell Inspiron 1720, is afhankelijk van de versie van Windows op de computer geïnstalleerd. De meeste Dell Inspiron 1720-laptops komen met Vista voorverpakt. Het wachtwoord opnieuw instelt, is afhankelijk van een paar variabelen. De gemakkelijkste manier wachtwoord problemen op te lossen is het maken van een wachtwoordhersteldiskette. Hebt u voor gratie Vergezicht als u al uw wachtwoorden bent vergeten, en niet een wachtwoordhersteldiskette hoeft. Deze stappen zijn voor een enkele computer thuis. Als je onderdeel van een domein of netwerk in een kantoor bent, moet u raadplegen uw netwerkbeheerder voordat u verdergaat.

Instructies

Resetten van een wachtwoord met een wachtwoord schijf van het terugstellen

1

Sluit de melding 'onjuist wachtwoord' door te klikken op "OK".

2

Klik op 'Reset wachtwoord'.

3

Invoegen de wachtwoordhersteldiskette als je reset van het wachtwoord wordt opgeslagen op een flash drive, sluit het aan op een USB-poort.

4

Wacht totdat de Wizard wachtwoord opnieuw instellen om op te duiken.

5

Volg de Wizard wachtwoord opnieuw instellen is dat het begeleidt u door het proces.

6

Meld u bij Windows met het nieuwe wachtwoord. Moet u deze bent vergeten, kan de dezelfde wachtwoordhersteldiskette worden hergebruikt.

Wachtwoordhersteldiskette maken van een wachtwoord

7

Klik op de Windows-vlag-knop in de linkerbenedenhoek van het scherm.

8

Klik op "Control Panel".

9

Klik op "Gebruikersaccounts en Family Safety" en "User Accounts".

10

Klik op "Maak wachtwoordhersteldiskette" aan de linkerkant.

11

Volg de toepassing als het helpt u bij het maken van een wachtwoordhersteldiskette. Een lege schijf of een flash drive klaar hebben. Zodra voltooid, zorg ervoor dat de schijf in een veilige, maar gemakkelijk te onthouden locatie plaatsen.