How to Reset het inktniveau in een broer

How to Reset het inktniveau in een broer


Broer inktcartridges zijn vrij duur, dus het zinvol om te vullen in plaats van besteding van het geld om te kopen vervangingen. Wanneer u deze cartridges vullen ziet uw printer van de broer"" de cartridge als leeg, zelfs wanneer het is volledig te wijten aan de chip geïnstalleerd aan de kant van de cartridge. Een paar eenvoudige stappen is al het duurt om de chip opnieuw instellen en stel het terug naar het volledige instelling is. U moet een speciaal apparaat ontworpen alleen voor deze taak.

Instructies

1

De kleine metalen contact tabbladen aan de zijkant van de broer-inktcartridge te vinden. Deze bevinden zich in de chip en ze maken contact met het circuit in de printerdrager wanneer u de cartridge in de printer plaatst. Dus, zullen zij aan de kant van de cartridge geconfronteerd met de printer wanneer u de cartridge installeert.

2

Vind de kleine pinnen aan de zijkant van uw universele chip apparaat resetten. Deze pinnen zijn metalen contacten en er zijn verschillende van hen, omdat het is ontworpen om te werken met een verscheidenheid aan patronen.

3

Druk op de pinnen op de resetter aan de metalen contacten op de cartridge en houd vervolgens de twee samen voor een paar seconden. Een rood licht moeten beginnen te knipperen op het resetten apparaat. Dit wijst op dat een verband gelegd tussen hen.

4

Houd de cartridge en de chip resetten apparaat samen totdat u de groen licht knipperen aan en uit meerdere keren ziet. Dit licht is uw aanwijzing dat de chip wordt nu opnieuw ingesteld. Verwijder de cassette uit de resetter en opnieuw in de printer om te gebruiken.