How to Reset de Meter scherpe AR-M207

De scherpe AR-M207 multifunctioneel systeem kunt u aan opstelling een rekening voor elke gebruiker die het bedrag van de tijden zal beperken de kopieermachine, printer of scanner-functies kunnen worden gebruikt. Zodra een limiet is bereikt, zal de gebruikerscode aan het systeem niet langer werken totdat de persoon met de toetscode in het systeem gaat en dat gebruikerslimiet verhoogt of zijn gebruik gaat terug naar nul. U kunt een afzonderlijke account opnieuw instellen of u iedereen gewoon opnieuw kunt instellen.

Instructies

1

Druk op de knop 'Speciale functie' direct onder de navigatie pad, op het bedieningspaneel.

2

Druk op de pijl-omlaag totdat "Sleutel Operator Prg" is gemarkeerd en druk op de toets "OK".

3

Voer uw zescijferige belangrijke exploitant code. Als u nooit een een code hebt ingesteld, is de fabriek standaardcode zes nullen. Zodra u de juiste zes cijfers invoert, wordt het modus-selectie-scherm wordt weergegeven.

4

Scroll naar beneden naar zoeken "Account Control" en druk op 'OK'. Vervolgens scroll naar beneden naar "Account opnieuw instellen" en druk op 'OK'.

5

Kiezen tussen herstellen alle accounts of slechts één account opnieuw instellen. Om te resetten alle accounts, ga naar "Reset alle Acc" en druk op 'OK'. Druk op "OK" om te bevestigen de actie en alle accounts zal opnieuw worden ingesteld. Om te resetten een rekening ga naar "Reset 1 Acc" en druk op OK.

6

Ga naar de account die u wilt herstellen. De scroll links en rechts om kopieermachine, printer of scanner modus te kiezen. Druk op "OK" en druk op "OK" om te bevestigen uw actie. Druk op de toets 'Terug' om het menu te verlaten.