How to Reset alle wachtwoorden op een Toshiba Laptop

How to Reset alle wachtwoorden op een Toshiba Laptop


Er zijn drie primaire typen wachtwoorden op Toshiba laptops. Wanneer u de computer opstart, is het eerste wachtwoord dat kan u worden gevraagd voor uw "huidige wachtwoord" voor het BIOS. Eenmaal voorbij dat scherm, u wellicht uw "Wachtwoord van de gebruiker van de HDD" of "Toezichthouder" wachtwoord in te voeren. Tot slot, wanneer het scherm van Windows verschijnt, moet u wellicht om uw Windows-logboek op wachtwoord, gemeenschappelijk als meerdere personen dezelfde computer gebruiken. Al uw wachtwoorden kunnen gewijzigde--- maar alleen als je weet dat de huidige wachtwoorden.

Instructies

BIOS en Supervisor wachtwoorden wijzigen

1

Schoen opwaarts of herstart uw Toshiba laptop. Onmiddellijk en herhaaldelijk Tik op de F2-toets op uw toetsenbord tot het startscherm wordt weergegeven om uw BIOS (gebruiker) en de toezichthouder (HDD) gebruikerswachtwoorden te wijzigen.

2

Gebruik de pijltoetsen op uw toetsenbord te markeren "Gebruikerswachtwoord ingesteld" of "HDD gebruikerswachtwoord instellen" en druk op "Enter" op uw toetsenbord.

3

Typ het huidige wachtwoord in het vak dat verschijnt.

4

Typ uw nieuwe wachtwoord in het vak ernaast. U zal worden gevraagd aan het Voer uw nieuwe wachtwoord een tweede keer om het te bevestigen.

5

Het programma van de Toshiba HWSetup (te vinden in het Configuratiescherm van Windows) gebruiken als een alternatieve methode instellen en uitschakelen van uw BIOS-wachtwoord.

Wachtwoord wijzigen-Windows

6

Log in op uw Windows-account zodra uw bureaublad is verschenen na het opstarten van de computer.

7

Klik op "Start", "Control Panel" en klik vervolgens op 'Gebruikersaccounts' op Vista en Windows 7 besturingssystemen. In het venster dat verschijnt, klik op 'Uw wachtwoord wijzigen'.

8

Voer uw huidig logboek op wachtwoord op de bovenste regel in het vak dat opent, voer uw nieuwe wachtwoord.

9

Voer het nieuwe wachtwoord een tweede keer om te bevestigen het en typ een geheugensteun voor het wachtwoord, als je wilt.

10

Klik op "Wachtwoord wijzigen" om het proces te voltooien.

Een BIOS gebruiker wachtwoord Recovery schijf maken

11

Uw laptop uit te schakelen en sluit een flashstation in een USB-poort of een diskette in een diskettestation te gebruiken om te beginnen met het proces van het creƫren van een wachtwoord recovery schijf om u te beschermen in het geval dat u vergeet uw wachtwoord van de gebruiker BIOS.

12

Start uw laptop en voer het wachtwoord van de gebruiker van uw BIOS wanneer uw Zie de "wachtwoord =" prompt. Afwisselend, het display kan lezen "Verwijderen FD." Druk op de toets "Lusje".

13

Druk op "Y" als je ziet de "Insert FD Ready (J/N)" gevraagd. Afwisselend, het display kan lezen "druk op de toets." Druk op een toets. Uw wachtwoord recovery schijf wordt gemaakt.

14

Plaats uw schijf- of flashstation in de juiste sleuf op uw laptop wanneer u klaar bent om uw recovery schijf gebruiken. Zet de computer.

15

Druk op de toets "Enter" als je ziet "wachtwoord =" en de computer leest de schijf of flash drive en de computer opstart.

Tips & waarschuwingen

  • Met Windows 95, 98 en ME, uw zeejournaal voort wachtwoord wordt alleen gebruikt voor het aanpassen van elke gebruiker Windows-omgeving en de wachtwoord-prompt kan worden omzeild door op "Annuleren" te klikken of het raken van de "Esc"-toets op uw toetsenbord. Met Windows XP, 2000 en NT, het aanmelden wachtwoord is veilig en het is niet mogelijk het---overslaan, hoewel het mogelijk is de password prompt om leeg te laten.
  • Een vergeten wachtwoord kan alleen worden verwijderd door een door Toshiba geautoriseerde serviceprovider. Bezoek ToshibaĆ¢ globale ASP Locator om te zoeken een Toshiba geautoriseerde Service Provider (ASP) overal in de wereld.