How to Reboot een Laptop toetsenbord

How to Reboot een Laptop toetsenbord


Van tijd tot tijd treden er een niet-reagerende laptop toetsenbord. Dit kan variëren van de "caps lock" vast te zitten en alleen bepaalde toetsen werken tot een volledige bevriezing, wanneer niets wordt niet meer op uw input. In de meeste gevallen is dit te wijten aan de computer zelf blokkering opwaarts, die kan worden verholpen zonder speciale apparatuur.

Instructies

1

Gebruik de muis of track pad te klikken op de knop "Start" menu. Als er geen muis beschikbaar is of als de track pad is ook bevroren, gaat u rechtstreeks naar stap 3.

2

Selecteer "Computer opnieuw opstarten" of klik op de kleine "Power" knoppictogram dat wordt weergegeven in de rechterkant van het menu van de "Start" gevolgd door "Restart Computer."

3

De power-knop op de laptop 5 seconden ingedrukt totdat het scherm verdwijnt. Laat de power-knop en wacht tot de computer opnieuw op te starten.

4

Herhaal stap 3 als het toetsenbord niet reageert.

Tips & waarschuwingen

  • Als na meerdere herstart de computer nog steeds niet reageert, kan dit een teken van een ernstiger probleem en moet u mogelijk contact opnemen met de ondersteuningsdienst van de maker van de computer.
  • Als u de computer als gevolg van een bevroren toetsenbord opnieuw wilt opstarten, kunt u eventuele niet-opgeslagen werk verliezen.