How to Read Mail NetZero

NetZero staat bekend om zijn betaalbare internetservice en zijn vrije e-mailclient. Aanmelden voor hun e-mail hosting is net zo eenvoudig als uw persoonlijke gegevens invullen en een gebruikersnaam en wachtwoord te kiezen. Hun vrije en basic account heeft echter een aantal beperkingen zoals hoe en wanneer u e-mail kunt lezen. Dit kan worden opgelost door uw account te upgraden.

Instructies

1

Toegang tot of maak een nieuw e-mailaccount door het bezoeken van NetZero het berichtencentrum (zie bronnen). Inloggen met de gebruikersnaam en het wachtwoord dat u heeft gekozen bij het maken.

2

Navigeer aan uw dashboard om te upgraden van uw account. Om toegang tot uw e-mail van de NetZero een derde partij-client zoals Windows Mail, Eudora of Netscape gebruikt, moet u uw account upgraden naar een Platinum- of HiSpeed 3 G-rekening. Deze diensten beginnen op tien dollar per maand.

3

Open uw e-mailcliĆ«nt van derden en klik op de optie voor "Een nieuwe Account maken", of "Een e-mailadres toevoegen." In de daartoe bestemde velden, geef uw nieuwe e-mailaccount een naam en typ de volledige e-mailadres gebruikt op NetZero. Bijvoorbeeld het e-mailadres dat u gebruikt moet uitzien: [email protected] Graag uw e-mailadres, plaats uw wachtwoord in de doos dat zegt 'Wachtwoord'.

4

Selecteer uw e-mailserver zodat het zegt "Pop3" in het drop-down menu. Nu hebben we uw e-mailcliƫnt vertellen hoe om uw e-mails van NetZero en in haar systeem. De gegevens die u invoert in eruit moet een beetje wat hieronder staat.

Server voor inkomende e-mail: pop.netzero.com

Server voor uitgaande e-mail: authsmtp.netzero.com

Accountnaam: je account-ID zonder @netzero.com. Voorbeeld: gebruikersnaam

Wachtwoord: uw wachtwoord. Als u wilt dat de computer het wachtwoord moet onthouden, kan u dit doen door het plaatsen van een vinkje in het selectievakje.

5

Klik op "Finish" uw installatie te voltooien. Sluit de client en open het opnieuw om ervoor te zorgen dat alles soepel draait. Instead of going to NetZero het berichtencentrum, kunt u uw e-mail kunt lezen van je client. Opmerking, e-mails die worden weergegeven in Postvak in van uw klant niet langer toegankelijk via NetZero zal zijn. Dus als u een e-mail die u zou willen houden ontvangt, moet u een back-up van uw derden inbox.