How to Re-Blog op Tumblr met een naam

Zoals u de blogs op Tumblr verkennen, vindt u inhoud die u wilt publiceren op uw blog op af en toe. Tumblr noemt dit "reblogging." Door te klikken op de link "Reblog" boven elke Tumblr post, kunt u de inhoud opnieuw publiceren op uw eigen blog. De originele post geeft uw naam samen met een link naar uw blog, wanneer uw bericht bevat een link naar de blog die behoren tot de persoon die oorspronkelijk de inhoud gepost.

Instructies

1

Zoek een bericht of ander item op Tumblr welk u zou zoals voor reblog. Eén manier waarop u inhoud kunt vinden is door te klikken op de knop "Ontdek Tumblr" aan de rechterkant van de pagina van het dashboard; Dit brengt u naar een pagina met aanbevolen inhoud, gesorteerd op afbeeldingen en trefwoorden.

2

Klik op de "Reblog" link in de rechterbovenhoek van de inhoud. Dit brengt u naar een nieuwe pagina met het woord "Reblog" gevolgd door het type inhoud dat u bent reblogging.

3

Klik op het tekstveld aan de onderkant van de pagina reblog en typ een beschrijving of iets anders dat u zou willen toevoegen aan de inhoud.

4

Klik op de "Reblog Post" knop aan de onderkant van de pagina. De originele post geeft nu uw naam op de bodem samen met een notitie die u reblogged de inhoud. Uw blog toont ook de inhoud, samen met de naam van de oorspronkelijke affiche.