How to Play Yahoo Games Online Schaken

How to Play Yahoo Games Online Schaken


Yahoo! Games is een website die omvat verschillende games die kunnen worden afgespeeld online met meerdere spelers. Gebruikers moeten een Yahoo!-account aan een ruimte om te spelen van de Raad van bestuur, arcade, puzzel, kaart en word. Spelen van het spel Schaken Yahoo! toestaat gebruikers om te spelen een virtuele schaakspel gebaseerd op vaardigheidsniveau en andere voorkeuren die gebruikers selecteren. Spelers bewegen hun stukken op een virtuele schaakbord en kunnen chatten met tegenstanders binnen het spelscherm.

Instructies

1

Ga naar de Yahoo! Games-website en klik op de 'Board' optie. Klik op de "Chess" optie en klik vervolgens op de knop "Go Now".

2

Vul je Yahoo! ID en wachtwoord, en klik vervolgens op de knop 'Sign In'. Klik op de optie "Sign Up" als u nog geen account.

3

Klik op de knop "Speel nu!". Klik op de "Sociale," "Beginner", "Intermediate" of het tabblad "Geavanceerd" voor een lijst van game kamers. Klik op elke kamer en klik vervolgens op de knop "Join" om te beginnen een spel met een andere speler.

4

Klik op de optie "Preferences" geen kamer, game of chat instellingen te wijzigen. Klik op de optie "Create Table" om te starten van je eigen spel en wachten op een ander toneelstuk om je mee. Klik op de optie "Quick Play" om te beginnen met een snelle versie van het spel.

5

Klik op de knop "Start spel" Zodra u een tabel van Schaken. Wanneer is het jouw beurt om een overstap te maken, kunt u klikken op een van uw stukken en ziet u alle van de mogelijke beweegt benadrukt in geel. Klik op de "Exit" tabeloptie aan het einde van het spel op elk gewenst moment.