How to Play harten op de Computer

Windows wordt geleverd met diverse accessoires en games waaronder harten. In dit kaartspel krijgt u punten door het oppakken van harten of de schoppenvrouw. Het doel is om zo weinig punten mogelijk.

Instructies

1

Klik op "Start" aan de onderkant van het scherm van uw Windows. Kies "Programma's" en vervolgens "Games." Klik op "Hearts" u opent het spel.

2

Typ uw naam in het vak "Wat is uw naam". Klik op "OK" om het spel te starten. Kaarten voor vier spelers zal verschijnen op het scherm. U kunt alleen uw eigen kaarten bekijken.

3

Kies 3 kaarten doorgeven aan de speler aan uw linkerhand. Plukken van 3 van dezelfde kleur is een goede strategie. De koningin van schoppen indien mogelijk doorgeven. Klik op "Pass links." Klik op "OK" om te accepteren van 3 kaarten die werden doorgegeven aan u door de speler aan de rechterkant.

4

Een kaart door volgende pak te spelen. De speler met de 2 clubs begint. Spelen is met de klok mee. Klik op de kaart die u wilt afspelen. Als u niet kunt volgen, spelen een hoge kaart in een andere kleur. Een hart kunnen niet worden afgespeeld. De speler met de hoogste kaart in de oorspronkelijke pak neemt de kaarten.

5

Uw volgende kaart spelen door volgende pak. De speler die de hoogste kaart had begint. Spelen is met de klok mee.

6

Start ronde twee door 3 kaarten worden doorgegeven naar rechts. Start ronde 3 door het passeren van de 3 kaarten over. Ronde 4 beginnen door uw gegeven speelkaarten. Geen kaarten doorgegeven. Herhaal totdat 12 rondes worden voltooid.

7

Bekijk de telling aan het eind van het spel. De computer geeft u één punt voor elke hart die u ontvangen en 13 punten voor de schoppenvrouw. De speler met de laagste score wint.

Tips & waarschuwingen

  • Probeer niet te krijgen van een hart.
  • Probeer niet om de schoppenvrouw.
  • Leiden niet met een hart. Een hart moet in een eerdere ronde worden gespeeld voordat het kan worden geleid.