How to Play computermuziek op de stereo-installatie

How to Play computermuziek op de stereo-installatie


Audio-uitgang van een computer verbinden met een stereo-installatie muziek te spelen is een eenvoudig proces. U kunt elke computer met een audio-uitgang naar een stereo met weinig configuratie. Het proces kan worden net zo eenvoudig als het aansluiten van een kabel naar twee aansluitingen op de apparaten. De stereo-installatie en de computer kunnen moeten echter worden geconfigureerd voor uitvoer van de juiste kanalen en voor het corrigeren van volume om te houden van de audio-feed verstoren op de luidsprekers.

Instructies

How To Play computermuziek op de stereo-installatie

1How to Play computermuziek op de stereo-installatie


U wellicht om een 3,5 mm naar RCA adapter zoals deze.


Bepaal de connectortypen op beide apparaten. Computers gebruik bijna altijd een 3,5 mm jack aan output audio, terwijl stereo-installaties maken vaak gebruik van een RCA (rode en witte kabel). U kunt een adapter die type van de verbinding van de computer worden omgezet in van de stereo-verbindingstype gebruiken.

De apparaten kunnen echter een gemeenschappelijk type van de verbinding delen. Als de apparaten een gemeenschappelijk type delen, gebruikt u dat type. Als dat niet het geval is, moet u een converter. U zult waarschijnlijk moeten om een 3.5mm mannelijke naar RCA male adapter.

2How to Play computermuziek op de stereo-installatie


Een 3.5mm mannelijke naar RCA female adapter zal recquire RCA male-male-kabels verbinden met de stereo-installatie.


Sluit de computer aan op de stereo-installatie. Gebruik de verschillende kabels en de adapters van de computer 3.5mm aansluiting van de luidspreker verbinden met de analoge stereo-audio-ingang. De aansluiting van de luidspreker van de computer is meestal een licht groene kleur, terwijl van de stereo RCA-aansluitingen rood zijn en wit.

3

Schakel op de stereo en selecteer de ingangsbron die u de kabel in aangesloten als de stereo meerdere audiobronnen ondersteunt.

4

Zet de muziek op de computer.

5

De volume-instellingen op de stereo-installatie en de computer wijzigen. Als een regel, proberen om het volume lager instellen op de computer, meestal onder het niveau van 50 procent, en de stereo-installatie gebruiken om het volume te regelen.

Tips & waarschuwingen

  • De computer maakt gebruik van de dezelfde audio-aansluiting verbinden met luidsprekers, hoofdtelefoon of een stereo-installatie. Als u een langere kabel aan de computer verbinden met de stereo-installatie, probeer met behulp van een 3.5mm male naar female kabel. Als de stereo geen kanaal ingangspoorten heeft, proberen te verbinden met de microfooningang, hoewel het volume moeilijk zijn kan te configureren. Als u hoort een zoemend geluid (ook wel feedback genoemd), probeer het systeemvolume van de computer en het volume van de muziek spelen van het programma te verkleinen. Zodra het zoemende geluid verdwenen is moet u zitten kundig voor verhogen van de stereo volume zonder een probleem. Als u niet geluid van de computer krijgen, controleer om te bevestigen dat u de kabel op aangesloten aansluiting van de stereo luidspreker en niet de meerkanaals audio-out aansluitingen Aantal RCA-kabels gebruiken de kleuren rood en zwart in plaats van rood en wit. De zwarte stekkers zijn hetzelfde als de witte aansluitingen.