How to: PC naar TV Bluetooth

How to: PC naar TV Bluetooth


De meeste computers zijn nu voorzien van een ingebouwde Bluetooth-ontvanger. Dit kan de computer de mogelijkheid om te verbinden met draadloze apparatuur en apparaten. Daarnaast veel televisies ook worden geleverd met de Bluetooth-functie zoals Bluetooth afstandsbedieningen u hoeft om het punt van het apparaat op de televisie als in gebruik. Vanwege de Bluetooth-technologie is het mogelijk aan sync de PC en een TV samen. Dit gebeurt meestal om te upgraden van de firmware in het TV-toestel, maar ook om video informatie tussen de twee apparaten te sturen.

Instructies

1

Macht op zowel de TV en het computersysteem.

2

Opvoeden van de televisions hoofdmenu, dan Selecteer 'Opties' en kies de functie "Bluetooth". Selecteer "On" de Bluetooth inschakelen.

3

Klik op de "Start"-knop op het bureaublad en kies 'Configuratiescherm'. Selecteer in het venster Configuratiescherm de optie "Bluetooth" en klik op 'Voeg apparaat toe'.

4

'Apparaat gereed te vinden', klik op "Next" en de scans van de computer naar Bluetooth-apparaten beschikbaar. Zodra het vindt de televisie selecteren en klik op "Next."

5

Typ in de code van de 4-cijferige paar (vermeld in de gebruikershandleiding van de TV) en klik op "OK" om het koppelen van de twee apparaten samen.