How to Paint aboriginalkunst met Corel Painter

How to Paint aboriginalkunst met Corel Painter


Aboriginal kunst is kunst gemaakt door de inheemse bevolking van de regio's, zoals de Indianen of de Maori van Nieuw-Zeeland. De kunst deze en andere inheemse mensen gemaakt en blijven maken verschilt sterk van de ene cultuur naar de volgende, maar u kunt onderscheiden overeenkomsten na te kijken van allerlei aboriginalkunst. Observeren Aborigeense Kunst is een essentieel ingrediënt in het creëren van uw eigen aboriginal stijl in Corel Painter werkt. Een voordeel van het gebruik van schilder aboriginal kunst te maken is de mogelijkheid om te experimenteren met verschillende benaderingen, totdat je er een vinden die past bij uw interpretatie van aboriginalkunst.

Instructies

1

Het traceren van uw hand op een stuk papier. Zult u een stencil van de hand van dit beeld in schilder. Hand stencils worden vaak aangetroffen in aboriginal kunst, waaronder de vroegst bekende kunst op de muren van grotten in Frankrijk.

2

De omtrek van de hand naar uw computer te scannen. Of neem een foto van de omtrek met een digitale camera en het importeren naar uw computer.

3

Laad de afbeelding in schilder door te klikken op de "File" menu's "Load" opdracht en navigeren naar het handbeeld.

4

Klik op 'Opslaan als' onder het menu "Bestand" en selecteer "RIFF" de om handbeeld te bewaren als een waarmee lagen. Lagen zijn nodig om een grot muur achtergrond te maken.

5

Het palet "Kleur sets" op het scherm rechts klik op de eerste knop aan de onderkant van het palet. Selecteer "Open kleur instellen" en klik op de "Aardetinten" bestand in de map die wordt weergegeven. Deze stap ladingen aarde kleuren te schilderen van de hand met.

6

Klik op een van de rode stalen, waarmee rode oker. Dit is een kleur die gewoonlijk worden aangetroffen in aboriginalkunst.

7

Klik op het penseel in de linker werkbalk en de hand stencil verf door te slepen de muis weg van de omtrek van de hand. Geen verf binnen de contouren. Het netto-effect moet van de hand gloeien. Verwijzen naar monster hand stencils als degene op Aboriginal kunst Online. Deze stap voltooit de voorgrondafbeelding.

8

Druk op 'Ctrl + A' en vervolgens op "Ctrl + C" de hand naar het Klembord kopiëren. Druk op "Ctrl + V" om een laag die duplicaten van de hand. In de volgende paar stappen verplaatst u deze laag boven op een achtergrondafbeelding van een muur van de grot.

9

Klik op het oogpictogram in het item "Canvas" van het "Layers" palet om te verbergen van de canvas-laag.

10

Een afbeelding van een grot muur downloaden van een website zoals Lascaux. Sla de afbeelding op als "wall.jpg."

11

"Wall.jpg" in schilder met behulp van de instructies vanaf stap 3 laden.

12

Druk op "Ctrl + A," dan klik op de hand-afbeelding en druk op "Ctrl + V" om de grot muur plakken als nieuwe laag in het hand-beelddocument.

13

Klik op de "Verplaats omlaag" opdracht in het menu "Layer" om de grot muur afbeelding achter de afbeelding van de hand te plaatsen.

14

Klik op de laag met de afbeelding van de gedupliceerde hand in het "Layers" palet.

15

Klik op het linker palet Gummetje en sleept u de muis over alle niet-geschilderd delen van de hand. Dit zal blootstellen de grot muur achtergrond. Een aboriginal illustratie zal niet compleet als u klaar bent met het wissen van alle ongeverfd delen van de hand.