How to Overclock een Dell Xps 720

Overklokken middelen operationele componenten van de PC bij snelheden boven wat de fabrikant aanbeveelt. Roekeloos overklokken kan leiden tot instabiliteit van het systeem en de componenten van PC van zelfs permanent kunnen beschadigen. Echter kan overklokken zorgvuldig verhogen systeemprestaties zonder een significant risico op het systeem.

Overklokken gaat beslissen welke onderdelen u wilt tweak voor de beste prestaties. In plaats van één onderdeel ver boven wat, is het vaak beter om meerdere onderdelen aan uw gewenste niveau. De CPU-multiplier is een onderdeel dat gemakkelijk kan worden aangepast in de Dell BIOS.

Instructies

1

Start de computer opnieuw op. Druk herhaaldelijk op F2 tijdens het initiële opstarten.

2

Druk op de "toets pijl-"omlaag te markeren van prestaties, vervolgens pers "Steken" (terwijl in de BIOS). Onder instellingen voor prestaties, drukt u op "" pijl-omlaag om Geavanceerd te markeren en druk op "Enter".

3

Druk op de "Pijl"-toets om het veld naast 'Prestaties Application Support' (onder de optie van de overklokken). Druk op de toets "Pijl-omlaag" te wijzigen in het veld "Aan". Druk op de "Pijl"-toets om het veld naast "De kloksnelheid van de Processor." Selecteer de gewenste processorsnelheid met behulp van de "toets pijl-omlaag".

4

Druk op de toets "Enter" om de wijzigingen te accepteren.

5

Druk op de "Esc" toets. Selecteer "Save/Exit" met behulp van de pijl-rechts en druk op "Enter" om te herstarten naar de systematiek.