How to Overclock een Dell D610

De Dell Latitude D610 is een laptop die is ontworpen voor zakelijke gebruikers met als doel kracht gecombineerd met mobiliteit. Als er een oudere laptop, kunnen sommige gebruikers behoefte aan het stimuleren van haar macht vinden. Dit kan worden gedaan met een proces genaamd "overklokken," die verwijst naar het versnellen van de computer hardware-functionaliteit via geavanceerde systeemopdrachten. De computer is overklokt uit de BIOS menu, welke toegankelijk zijn vlak voordat het besturingssysteem wordt geladen.

Instructies

1

Start opnieuw op de laptop Dell 610. Als de computer wordt opgestart, ziet u een splash-scherm waarin een hotkey snelkoppeling om het BIOS setup-menu openen. Druk op de sneltoets voor het aangegeven op uw toetsenbord om login op de BIOS.

2

Gebruik de pijltoetsen op uw toetsenbord om te navigeren van het BIOS menu. Markeer de optie "Frequentie/spanningsregeling" en druk op "Enter".

3

De systeemprestaties weergeven "Snelste" als het momenteel niet is ingesteld op die manier aanpassen. Vervolgens passen de "CPU overklok" in stappen van 100 MHz, en aanpassen van de "spanning" in stappen van.10 volt. Druk op de toets "F10" uw wijzigingen op te slaan. Druk op de "Esc" toets afsluiten van BIOS en doorgaan met het opstarten van het besturingssysteem.