How to Monitor vrije schijfruimte

How to Monitor vrije schijfruimte


Uw vrije schijfruimte is van invloed op de computerprestaties van uw. Onvoldoende schijfruimte zorgt ervoor dat Microsoft updates mislukken, belemmert de programma's en laat je met geen ruimte voor downloads en het opslaan van bestanden. Windows wordt geleverd met Schijfopruiming en schijf defragmentatie tools om te helpen handhaven van de prestaties van de computer. Schijfopruiming helpt bij het veilig verwijderen van onnodige bestanden en Schijfdefragmentatie reorganiseert de schijf: gefragmenteerde gegevens op de schijf vertraagt prestaties; Deze tool reduceert fragmentatie. Windows Taakbeheer gebruiken om te controleren op vrije schijfruimte.

Instructies

1

Druk op "Ctrl ingedrukt," "Shift" en "Verwijderen" om de ramen open Taakbeheer.

2

Klik op het tabblad "Prestaties". De grafieken op de top tonen het CPU-gebruik en de geschiedenis van het gebruik. Het midden van het dialoogvenster toont de totaal fysiek geheugen en beschikbaar geheugen.

3

Prestaties controleren door te openen en sluiten van uw browser en programma's die u gebruikt vaak om te zien hoe ze van invloed zijn op vrije schijfruimte, zoals blijkt uit de beschikbare fysieke geheugen.

4

Houd de prestaties dialoog open om een CPU zede pictogram ter naar de systematiek schenkblad---de taakbalk naast de klok op uw bureaublad weer te geven. Het minimaliseren van de manager van de taak om schermruimte te besparen.

5

Bekijk een cirkeldiagram van de beschikbare schijfruimte. Klik op 'Start' en 'Mijn Computer'. Klik met de rechtermuisknop "lokale drive." Kies "Eigenschappen" uit het menu. Klik op "Extra" als de schijf defragmentatie hulpprogramma wilt gebruiken. Dit zorgt dat de computer efficiƫnt.

Tips & waarschuwingen

  • Verwijder bestanden niet als u niet zeker weet wat ze zijn.