How to Monitor uw merk op Facebook

Het controleren van uw merk op Facebook om te bepalen in hoeverre waarnaar uw merk fans effecten en hun vrienden op Facebook. Nadat u een fan-pagina hebt gemaakt voor uw merk op Facebook, geeft de site u diverse hulpmiddelen die u gebruiken kunt om te controleren van het effect van uw merk op Facebook-gebruikers. Reclame met Facebook ads biedt u verder kans om deze trend te volgen.

Instructies

1

Maak een fan-pagina voor uw merk als u dat nog niet hebt gedaan. Inloggen op uw persoonlijke Facebook-account en kies "Een pagina aanmaken" vanaf de onderkant van het scherm. Klik op "Merk of Product" en kies een subcategorie. Klik op "Get Started" en een profielfoto uploaden. Voer een paginabeschrijving en klik "Finish".

2

Selecteer 'Gebruik Facebook als pagina' in het account drop-down menu. Beweeg uw muis over de "Page inzichten" deelvenster in de rechterbovenhoek van de pagina om te zien van details over hoeveel "impressions" uw pagina heeft ontvangen. Facebook registreert een indruk elke keer dat een bericht op uw pagina wordt weergegeven in een Facebook gebruiker nieuws-feed, ongeacht of hij erop klikt.

3

Klik op de naam van uw pagina's te bekijken van de muur, waar alle berichten die u hebt aangebracht op de pagina staan. Een percentage gevolgd door het woord "feedback" onder elke post bevat de verhouding tussen van feedback, zin commentaren of "likes" aan indrukken.

4

Klik op "Reclame" aan de onderkant van een Facebook-pagina en selecteer 'Een advertentie maken'. Selecteer de naam van uw Facebook-pagina uit de drop-down menu en geef uw advertentie een titel en de hoofdtekst tekst. Selecteer een afbeelding en klik op "Doorgaan". Facebook voorzien van uw betalingsgegevens en voorkeuren op hoe vaak u wilt dat de advertentie te tonen en uw dagbudget. Klik op "Finish" in te dienen van uw advertentie voor goedkeuring. Zodra goedgekeurd, begint de advertentie weergegeven onmiddellijk op Facebook.

5

Kies "Reclame" opnieuw, maar deze keer klikt u op "Beheren van uw bestaande advertenties." Klik op 'Rapporten' en kies 'Conversies door indruk tijd.' Klik op "Rapport genereren" om te zien hoeveel mensen uw advertentie hebben gezien hebt aangesloten met uw merk en de hoeveelheid tijd tussen elke persoon die de advertentie bekeken, en te klikken op de "Like" knop op de advertentie.