How to Monitor USB Power

How to Monitor USB Power


De USB-poort op uw computer kunnen nogal een centrum van activiteit. Tussen het lezen van USB-drives, opladen van externe apparaten (zoals MP3-spelers) en verbinding centra voor draadloze adapters bijeenkomen, doen deze stations zeker veel. Om uit te voeren op een niveau zal gelijke tred houden met de behoeften van uw tech, vereisen uw USB-drives een heleboel speciale kracht. Als u geïnteresseerd bent in controle van het vermogen dat wordt opgenomen door uw favoriete USB-apparaten, kan je dus met behulp van Windows toepassingen vooraf geïnstalleerd.

Instructies

1

Ga naar het Configuratiescherm van uw computer en klik op "System". Een nieuw venster zal verschijnen. Klik op het tabblad "Hardware" en selecteer "Apparaatbeheer".

2

Klik op "USB" weer te geven van uw USB-poorten en de geïnstalleerde USB-randapparatuur. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van de "USB-basishub" voor de poort die u wilt zien van de informatie van de macht voor.

3

Kies "Eigenschappen" uit het submenu. Een nieuw venster zal verschijnen. Klik op het tabblad van de "Power" om te zien alle macht stromen naar de USB-poort, evenals informatie over speciale stroombronnen en max vermogen.