How to Monitor bezochte Websites die gebruik maken van de Wireshark 1

How to Monitor bezochte Websites die gebruik maken van de Wireshark 1


Wireshark al het netwerkverkeer van en naar uw computer kunt controleren en kan ook het controleren van netwerkverkeer vanaf andere computers op uw netwerk met behulp van "promiscue" modus. Afhankelijk van uw netwerkinstellingen, kan Wireshark kan of niet ontvangen en controleren van netwerkverkeer vanaf andere computers op uw netwerk. Kunt u het filteren van het netwerkverkeer door de poorten en protocollen die webbrowsers gebruiken om te zien de IP-adressen van de websites mensen bezoekt op uw computer of netwerk.

Instructies

1

Gang van Wireshark. Klik op de naam van een netwerkinterface onder Interface lijst in het Wireshark-venster dat verschijnt. Klik bijvoorbeeld op de naam van uw draadloze netwerkkaart te controleren van een draadloos netwerk of de naam van uw bekabelde netwerkadapter om te controleren van een bekabeld netwerk. Wireshark begint automatisch capturen van pakketten, weer te geven als ze aankomen.

2

Type "tcp.port == 80" in het vak filter op de top van van de Wireshark venster en druk op "Enter" de pakketten door Web het doorbladeren van verkeer te filteren.

3

Identificeren van een website die iemand op uw netwerk of de computer is een bezoek aan het IP-nummer van de doelkolom in het venster Wireshark in adresbalk van uw webbrowser te typen en druk op "Enter". De bezochte website in uw webbrowser wordt geladen.

Tips & waarschuwingen

  • Wireshark kunt alleen controleren bezochte websites op uw netwerk als het netwerkverkeer ontvangt. Zelfs wanneer "promiscue" modus gebruikt, wordt Wireshark niet genoeg pakketten om bezochte websites vanaf andere computers op uw netwerk te controleren. U kunt elk pakket dat is bedoeld voor andere computers in het netwerk met behulp van de Windows Internet-verbinding delen functie alle netwerkverkeer via één computer routeert ontvangen.