How to Make Yelp beoordelingen Toon omhoog op GoogleYelp Inc is een op Internet gebaseerde bedrijf dat een gebruiker review, sociale netwerken en website voor lokaal zoeken werkt. Aangezien Yelp ongeveer 61 miljoen bezoekers ingelogd in het derde kwartaal van 2011, willen bedrijven maken hun beoordelingen van de Yelp opdagen op Google. Effectieve manieren om Yelp beoordelingen worden weergegeven in de Google ranking consequent zijn dezelfde technieken aanbevolen en gebruikt door search engine optimalisatie en marketing professionals. Het gaat hierbij om posten van artikelen, het schrijven van blogs, bijwerken van een bedrijfsrekening Yelp en die inspanningen te koppelen aan een origineel overzicht op de website van Yelp.

Instructies

1

Beheren van uw bedrijfsrekening op Yelp. Bekijk en pas uw zakelijke informatie, zoals adres, telefoon, website URL en contact informatie te houden nauwkeurig en up to date. Als gegevens worden gewijzigd, de Yelp aanbieding dienovereenkomstig herzien. Actief toezicht houden op Yelp beoordelingen om ervoor te zorgen dat klanten tevreden over uw diensten zijn. Neem contact op met klanten om te corrigeren voor eventuele verschillen in diensten of producten van uw bedrijf. Hoe actiever u bent op uw Yelp business pagina, des te waarschijnlijker het is om te verschijnen op Google tijdens het zoeken.

2

Yelp zakelijke hulpmiddelen gebruiken om uw bedrijf online te promoten. Maak een Deal Yelp voor het aantrekken van meer klanten. Niet alleen kan deze garner nieuwe business voor uw bedrijf, maar deze marketing techniek kan ook het versterken van de aanwezigheid van uw bedrijf op Yelp en op Google. Bericht van klanten, zowel openbaar en particulier dank hen en verdere financiƫle prikkels te geven.

3

Studie Yelp Business Trends om te leren over het gebruik van statistieken en grafieken voor het meten van de prestaties van de pagina van uw bedrijf. Op uw eigen website, link naar uw Yelp Web-pagina indien mogelijk. Gebruik uw zakelijke aanwezigheid van Yelp zoals een bedrijf kan gebruiken een "seal of approval." Bijvoorbeeld, de URL Yelp aan het einde van de blogposten of artikelen koppelen en het Yelp-embleem op uw website plaatsen.

4

Ontwikkelen van een online aanwezigheid op het Web gericht op het verstrekken van nuttige informatie en advies aan de consument. Markt uw bedrijf online met behulp van andere sociale netwerken en consument gebaseerde sites. Nuttige informatie over services met betrekking tot uw bedrijf online te distribueren. Link zo veel van uw online marketing inspanningen om uw Yelp zakelijke webpagina mogelijk.

Tips & waarschuwingen

  • Klanten te plaatsen beoordelingen van uw bedrijf op Yelp aanmoedigen.
  • Plaats uw Yelp zakelijke URL op de reclame materialen. Prikkels voor klanten te plaatsen beoordelingen, zoals u zou doen voor een verwijzing.
  • Controleren van alle reviews van uw bedrijf op Yelp te verzekeren zij juist en correct zijn en dat mensen niet geconfectioneerde beoordelingen post.