How to Make wijzigingen op meerdere al uw WordPress Posts

Met behulp van de WordPress bulk editor tool, kunt u gemakkelijk wijzigingen in meerdere WordPress blogposten. De functie staat niet toe dat u geavanceerde post elementen zoals de interne inhoud wijzigen, maar het laat u de postauteur, categorie, status en diverse andere items wijzigen. Bulk wijzigingen aan te brengen berichten is handig als u een partij van berichten die u bewerken voor kleine wijzigingen moet zonder open te stellen elk bericht één voor één.

Instructies

1

Inloggen op uw WordPress site. Klik op "Posten" op de zijbalk weer te geven van een lijst van uw blogposten.

2

Blader door de lijst met berichten. Plaats een vinkje naast elk bericht dat u wilt bewerken. Alle berichten op de pagina weergeven, klik op het selectievakje boven de top artikel wil ze allemaal.

3

Klik op de pijl naast "Bulk acties." Selecteer 'Bewerken' en klik op "Apply". Hiermee opent u de post-editor bulk.

4

Klik op een vak Categorie overbrengen van de geselecteerde berichten naar een specifieke categorie.

5

Breng wijzigingen aan de auteur van het bericht of de opmerking status (ingeschakeld of uitgeschakeld) door te klikken op de pijl naast de desbetreffende post.

6

Klik op de pijl van de 'Status' te wijzigen van de status van de display van de posten (gepubliceerde, ontwerp, enz.). Klik op de pijl van de "Ping" te kiezen of pingbacks voor de specifieke posten is toegestaan. Klik op de pijl "Sticky" als u wilt bewaren van de posten op de top van de blog.

7

Klik op "Update" wanneer u klaar bent met het aanbrengen van wijzigingen aan de posten.