How to Make Wi-Fi werk op een Mac OS naar PC installatie

How to Make Wi-Fi werk op een Mac OS naar PC installatie


Draadloze Internet-verbindingen (of Wi-Fi) zijn toegankelijk voor zowel PC als Mac computers. Hierdoor kan elk systeem de mogelijkheid om te surfen op het Web, zonder het installeren van aanvullende programma's of stuurprogramma's. Hoewel de Basisaansluiting proces iets anders is, u toegang verleend tot de dezelfde Internet, ongeacht de computer die u gebruikt.

Instructies

Mac

1

Macht op zowel de Mac-computer en de draadloze router.

2

Klik op het pictogram voor de draadloze in de rechterbovenhoek van het bureaublad en kies vervolgens het draadloze netwerk waarmee u verbinding wilt maken.

3

Typ alle vereiste wachtwoord en klik op "Connect". De Internet-verbinding kunt dat u toegang tot het Web.

PC

4

Macht op de Windows-computer en de draadloze router.

5

Met de rechtermuisknop op het pictogram voor de draadloze in de lagere, juiste hoek van de desktop, dan Kies 'Inschakelen'. Hiermee schakelt u op de draadloze ontvanger op de computer.

6

Nogmaals met de rechtermuisknop op het pictogram voor draadloze en kies 'Zoeken naar beschikbare draadloze netwerken'. Er verschijnt een venster met alle Wi-Fi bronnen in het gebied.

7

Selecteer het draadloze netwerk dat u wilt deelnemen, typ vervolgens in het vereiste wachtwoord en klik op "Connect". Draadloos Internet is nu geïnstalleerd op de computer, waardoor dat u toegang tot het Web.