How to Make vloeistof Pivot animaties

"Pivot Stickfigure Animator" is een gratis downloadbare grafisch programma waarmee u om korte stok figuur animaties te maken. U kunt animaties met behulp van de meegeleverde stok figuur kunst maken, tekenen van uw eigen stokcijfers of importeren stokcijfers die andere mensen gebruiken. Als u wilt maken van animaties die vloeistof zijn, zal u wilt veel frames opnemen in uw animatie. De animatie wordt gladder met een toenemend aantal animatieframes.

Instructies

1

Start de Pivot Stickfigure Animator op uw computer. Al zal er een stok figuur op het standaarddocument geplaatst.

2

Klik op de stip centrum-de meeste op de stok figuur, gelegen op de figuur van de taille, en sleep de afbeelding naar de locatie waar u wilt beginnen uw animatie.

3

Klik en sleep de puntjes op de stok figuur frame wijzigen de stok figuur pose. Deze pose zullen de positie van de opening voor uw stok figuur-animatie.

4

Klik op de knop "Volgende Frame" om een nieuwe animatie tekstkader te maken.

5

Klik en sleep op de puntjes op de stok figuur frame te wijzigen van de pose. U ziet een grijze omtrek die u de stok figuur pose van het vorige frame toont. Elke wijziging in de pose zeer lichte aanbrengen. Dit vergt meer frames om de animatie te voltooien, maar zorgt de animatie meer vocht.

6

Blijven frames aan de animatie toevoegen en wijzigen van de pose iets telkens totdat u uw animatie hebt gemaakt.

7

Druk op de "Play" knop om te bekijken van de animatie in actie. U kunt vervolgens teruggaan en wijzigingen aanbrengen in uw frames als u wilt.

8

Klik op "Bestand" en selecteer "Opslaan animatie" een kopie van de animatie op uw computer opslaan wanneer u klaar bent.