How to Make vleugels op Photoshop

Of u engel vleugels als achtergrond aan iemands foto of unieke vogel vleugels aan een afbeelding toevoegen wilt, kunt Adobe Photoshop u gemakkelijk te maken de realistische veren en textuur van de vleugels. Gereedschap van Photoshop handige pen kunt u ontwerpen en aanpassen van de exacte vleugel-shape die u zoekt, en van de software filters en smudging hulpmiddelen kunt u te fine-tunen uw vleugels om een mooie en authentieke gevederde effect te creƫren.

Instructies

1

Open Photoshop. Klik op de knop 'Default voorgrond en achtergrondkleuren' in het menu "Extra". Klik op de pijl naast deze knop om te schakelen van de kleur volgorde. Nu moet de voorgrondkleur wit en de achtergrondkleur moet zwart zijn.

2

Ga naar "File" in het hoofdmenu bovenaan en klik "Nieuw". Typ "500 Pixels" van de "Breedte" en "Hoogte" velden. Klik op de "Background-inhoud" drop-down menu en selecteer 'achtergrondkleur'. Klik op 'OK'.

3

Ga naar "Layer" in het hoofdmenu en selecteer "Nieuwe laag". Selecteer de "pen" in het menu "Extra". Ongeveer de vorm van een vleugel op uw canvas tekenen.

4

Met de rechtermuisknop op de shape vleugel met uw muis en kies "Vul pad." Houd alle standaardinstellingen en klik op 'OK'. Klik met de rechtermuisknop op de shape opnieuw en kies "Pad verwijderen" te verwijderen van de lijnen.

5

Selecteer de "natte vinger gereedschap" in het menu "Extra". Ga naar de instellingen van het hulpprogramma op de top van Photoshop en klik het "Brush" drop-down menu. Voer "10 Pixels" voor de "Master Diameter." Selecteer de "Kracht" drop-down menu en voer van "70%."

6

Het uitsmeren van de randen van de vleugel door op de rand van de shape te klikken en te slepen uw muis uit en omhoog. Blijven natte vinger langs de rand van de vleugel, te bewaren en handhaven van de originele vleugel contour verzorgen.

7

Ga naar "Filter" in het hoofdmenu en ga naar "Vervagen." Kies "Radial Blur" en "100" voor bedrag invoeren en kies "Zoom" voor de vervaging methode. Klik op 'OK'. Ga terug naar "Filter" en herhaal de zelfde vervaging. Voer "50" voor het bedrag en klik op 'OK'.

8

Ga naar "Filter" en selecteer "Blur". Kies "Gaussian Blur" en voer een straal van "1 Pixel." Klik op 'OK'.

Tips & waarschuwingen

  • Eenvoudig voltooien de vleugel ingesteld door het invoegen van de tegengestelde vleugel. Ga naar het venster "Lagen" en ervoor te zorgen dat de laag met de vorm van de vleugel is geselecteerd. Ga naar "Layer" in het hoofdmenu en selecteer "Duplicate Layer." Ga naar 'Bewerken' in het hoofdmenu, navigeer naar beneden om "Transformatie" en selecteer 'Horizontaal spiegelen'. Gebruik het gereedschap "Verplaatsen" aanpassen van de positie van de tegengestelde vleugel op uw canvas.