How to Make Vista Basic werken zoals MacOS

Sommige Windows PC-gebruikers die hun besturingssysteem een van XP naar Vista upgrade ervaren een beetje koper wroeging. Het tijdschrift PC World genoemd Vista de nummer één "grootste tech teleurstelling van 2007" en Infoworld Vista vermeld als nummer twee in "tech's all-time top 25 flops," zeggen "De nieuwe OS leek weinig meer dan een opgeblazen slap aftreksel van Windows XP." Terwijl iemand niet de begroting om te kopen van een Apple-computer wellicht ter vervanging van hun PC Vista uitvoeren, zijn er manieren om Vista ten minste lijken meer zoals Apple's OS X-besturingssysteem en dupliceren van bepaalde functies die gebruikmaken van het gratis Vista OS X-programma.

Instructies

Vista draaien in Mac OS X

1

Klik op het Windows-logo op de lagere linkerkant van het scherm. Toegang tot het "Control Panel" van het venster dat verschijnt. Klik op "UAC" en op "Uitschakelen". Het uitschakelen van de user account beveiliging controlesysteem, afgekort als UAC, noodzakelijk is voordat het operationele Vista OS X, of het programma zal mislukken.

2

Het Vista OS X-programma downloaden vanaf de website van de Softonic (zie bronnen) en installeer het op uw Vista-Loopcomputer.

3

Activeren van Vista OS X en kies welke OS X functies die u wil uw Vista-Loopcomputer te hebben. Vista OS X schakelt Vista's visuele stijl en toepassing skins naar iets wat meer lijkt op die van OS X, met inbegrip van de mogelijkheid van het installeren van de OS X-stijl systeem bestanden venster huid, wallpapers, screensavers, dok en desktop werkplekken. Het komt ook met thema's die versies van OS X zoals Leopard imiteren.

Tips & waarschuwingen

  • Vista OS X wordt aangeboden als freeware en dus komt niet met een officiële technische ondersteuning of garanties.
  • Vista OS X kan conflicteren met de operationele functies van Vista, dus het kan nodig zijn om te worden verwijderd en opnieuw geïnstalleerd als het wordt gebruikt voor een langere periode. Vista OS X heeft een herstel-functie dat Vista de fabrieksinstellingen herstelt.
  • Aangezien Vista OS X u uitschakelen van de UAC-beveiligingssysteem werken vereist, scan het Vista OS X-bestand dat u hebt gedownload met een anti-virussoftware software om ervoor te zorgen dat u een schone versie van het programma hebt gedownload voordat u het installeert.