How to Make Video voor een Website HeaderAls video wilt toevoegen aan de koptekst van uw website, moet u FrontPage gebruiken. Dit softwareprogramma van Microsoft kunt u Flash-video's maken of kies een bestaande video toe te voegen aan de koptekst van mijn website.

Instructies

How to Make Video voor een Website Header

1

Open FrontPage 2007 en inloggen op uw website.

2

Open de pagina met de header die de video zal bevatten. Plaats de cursor waar u het wilt invoegen.

3

Klik in de menubalk op "Invoegen." Selecteer "Afbeelding" en kies "Video."

4

Klik op "Bladeren". Dit brengt u naar de harde schijf van uw computer. Zoek de video die u wilt invoegen in de koptekst van uw website en selecteer "OK."

5

Selecteer een video die kan worden opgeslagen op uw harde aandrijving of een video van het Internet toevoegen door het intikken van het URL van de website waar de video zich bevindt. Klik vervolgens op 'OK'.

6

Dubbelklik op het "Video"-venster dat verschijnt.

7

Selecteer de snelheid van herhaling voor uw video om te bepalen hoe vaak u wilt lus in je kop. Als u wilt dat de video om replay voortdurend, selecteer "Forever".

8

Om video start wanneer een gebruiker erop klikt, kies "Op muisaanwijzer" te maken van de video start wanneer een bezoeker een muis overheen gaat.

9

Vervolgens slaat u de pagina als u klaar bent met door "Save" in de menubalk te selecteren.

10

Voorbeeld van de pagina om ervoor te zorgen dat de video in uw website header is goed renderen door "Preview" in het menu bestand te selecteren.