How to Make uw stem klinken als een Battle-Droid op Audacity

How to Make uw stem klinken als een Battle-Droid op Audacity


De slag bij Droids in "Star Wars" universum worden gekenmerkt door hun robotic, blikkerig stemmen. De Audacity opnemen en bewerken van programma laat repliceren u het geluid van een Battle Droid van stem door het effect van "Vertraging" toe te passen om de spraakopname te. Dit effect kan worden benaderd en worden toegepast op uw stem via het menu "Effects", zodat u uw stem te laten klinken als een Battle-Droid in geen tijd.

Een nieuwe opnamesessie starten

Dubbelklik op het pictogram voor een programma van de "Audacity" om te starten van het programma. Klik op het menu "Bestand" en selecteer de optie "New" om te beginnen een nieuwe opnamesessie in het Audacity-programma. De nieuwe opname sessie venster geopend, zodat u een schone lei in waarnaar u uw stem opnemen.

Neem uw stem op

Klik op de rode "Record" knop in het programmavenster van Audacity. Spreek luid en duidelijk in de microfoon van de computer. De geluiden die van uw computer microfoon pikt worden weergegeven als blauwe geluidsgolven in de Audacity-venster. Wanneer u klaar bent, klikt u op de gele "Stop" knop om te stoppen met de opname.

Pas het Effect toe

Dubbelklik op de audio-opname om deze te markeren. Klik op het menu "Effects" en selecteer de optie "Vertraging". Het "Decay bedrag" tot "10," de "wachttijd" instelt op "0.009" en het "aantal echo's" tot "30." Klik op de knop "OK" om de wijzigingen op te slaan. Druk op "Ctrl" ingedrukt en druk op de toets "R" 10 keer aan de herhaalvertraging.

Het Effect afspelen

Klik op het begin van uw audio-opname om te plaatsen de tijd-markering er. Klik op de groene "Play" knop om het afspelen van de opname met het toegepaste effect. Uw stem heeft nu het robotachtige, blikkerige geluid van een Battle-Droid. Wanneer u klaar bent, klikt u op de gele toets "Stop". Als u de track opslaan wilt, klikt u op het menu "Bestand" en selecteer de optie "Save Project...".