How to Make uw Pandora profiel weergeven met behulp van Google Chrome

Bent u niet uw profiel of een andere pagina op de muziekdienst Pandora bekijken met Google Chrome, is uw browser wellicht niet de aanbevolen configuratie. Als u wilt Pandora correct bekijken, moet u configureren Google Chrome zodat gebruik van plugins, zoals Adobe Flash. Bovendien, uw systeemtijd en datum moeten worden juiste en uw beveiligingssoftware niet mengen met downloads van Pandora.com. Controleer uw browserinstellingen voor het oplossen van Pandora in Google Chrome.

Instructies

1

Start Windows opnieuw. Nadat de computer opnieuw is opgestart, Controleer de klok in de rechterbenedenhoek van het scherm en bevestig dat het klopt. Poging tot uw profiel Pandora opnieuw. Als u geen toegang tot uw profiel na deze of eventuele toekomstige stap in dit artikel hebben, gaat u verder naar de volgende stap.

2

Klik op de moersleutel-vormige knop in de rechterbovenhoek van het venster van de browser Chrome en klik op 'over Google Chrome'. Als het bericht in de linkerbenedenhoek van het pop-upvenster verklaart "Google Chrome is up to date", klikt u op 'OK' om het venster te sluiten. Als een update beschikbaar is, volg de aanwijzingen te downloaden en te installeren.

3

Klik op de moersleutel-vormige opnieuw en klikt u vervolgens op 'Opties'. Een nieuw browser tab verschijnt om het optiemenu weer te geven. Klik op "Under the Hood" aan de linkerzijde van het tabblad, en klik vervolgens op de knop "Clear browsing data". Selecteer "Het begin der tijden" in het drop-down menu aan de bovenkant van het venster en selecteer de "duidelijk browsegeschiedenis," "De cachebestanden" en "Delete cookies en andere site plug-in gegevens" selectievakjes. Elke andere Schakel, en klik vervolgens op de knop "Clear browsing data" aan de onderkant van het venster.

4

Open het menu Chrome opties opnieuw en klikt u op de "Under the Hood" tab. Klik op "inhoudsinstellingen" in de buurt van de bovenkant van het scherm. Klik op de "Toestaan dat lokaal gegevens worden ingesteld" radio knop naast de "Cookies" rubriek, klikt u op "Toestaan alle sites aan het uitvoeren van JavaScript" naast de kop "JavaScript" en klik "Run automatisch" naast de kop "Plug-ins". Sluit het menu instellingen van de inhoud.

Tips & waarschuwingen

  • Als u niet kunt uw Pandora om profiel te bekijken in Chrome na het volgen van de stappen in dit artikel, probeert u een andere webbrowser. Als u niet uw profiel in een browser weergeven, kan iets anders worden bemoeien. Probeer het uitschakelen van uw anti-virus en firewall software. Als het probleem hiermee is opgelost, moet u wellicht een uitzondering instellen voor Pandora in een van deze programma's.