How to Make uw HD PC

How to Make uw HD PC


High - definition televisie en films hebben gesproken over en gewerkt voor vele jaren, maar het medium is nu gemeengoed en consumenten waarderen de kwaliteitsverschil. Terwijl u een nieuwe TV wellicht te zien van het verschil in uw woonkamer, computer-monitoren en systemen zijn meer bereid om high-definition en u zult waarschijnlijk merken dat de kwaliteit van HD nog meer op uw computer.

Instructies

1

Open uw computerkast, los van de deur toegang vanaf de achterkant van het doosje. Zorg ervoor dat alle knoppen duwen of vrijgeven van schakelaars om uw melding als het heeft deze eigenschappen.

2

Verwijder uw huidige videokaart. Het losschroeven van het moederbord en til deze uit. Zet in een nieuwe videokaart die over voldoende geheugen om video van hoge kwaliteit.

3

Open een station-sleuf aan de voorkant van het geval. Verwijder de tijdelijke dekking sleuf hiervoor buigen het misplaatst uit in de behuizing. Schuif de HD optische-schijfeenheid in plaats en schroef het in het geval. Verbinding maken met een netsnoer uit het stopcontact en sluit een data-kabel vanaf het station aan het moederbord van SATA of IDE aansluiting, afhankelijk van uw schijf en het moederbord.

4

Bijwerken uw monitor als een oude is. Alleen het beeldscherm loskoppelt van de videokaart en sluit in de nieuwe database. Zorg ervoor dat u koopt een monitor die past bij uw videokaart verbinding.