How to Make uw Cartoon Show met Inkscape

Inkscape is een freeware vector grafische toepassing die vele toepassingen heeft, met inbegrip van ontwerpen van webpagina's. Een ding, die het kan niet worden gebruikt voor door zelf is het creëren van animatie. Echter, Inkscape kunt u de afzonderlijke cels voor een animatie maken en ze compileren deze in een enkele animatiebestand met behulp van de Movie Maker-hulpprogramma dat wordt geleverd met uw computer.

Instructies

1

Inkscape starten Selecteer 'File' in het menu en kies "Nieuw". De genoemde opties, kies het gewenste formaat.

2

Selecteer het gereedschap "Pen" op de werkbalk aan de linkerkant en gebruik het om te tekenen van het eerste frame van de animatie scène. Zodra u een deel tekent, klik op de "Fill" optie bij de bodem om te kiezen van de kleur voor dat deel. Herhaal dit voor alle objecten in dat frame van de animatie.

3

Ga naar de opties bij de bodem en vermindering van de "dekking" van de laag tot 30 procent en vervolgens vergrendelen. Houd de "Shift + Ctrl + N" knoppen en klik op "Toevoegen" om een nieuwe laag maken.

4

Herhaal stap 2 en 3 om te maken de volgende frames van uw animatie, met behulp van de vorige lagen als een gids. Vervolgens alle lagen ontgrendelen en hun "ondoorzichtigheid" terug naar 100 procent te verhogen.

5

Klik in de opties bij de bodem, op het "oog" om te verbergen van elk van de lagen met uitzondering van de onderste. Selecteer 'File' in het menu en kies "Export Bitmap." Naam van dit bestand PNG "animatie 1" en sla het op in een map. De onderste laag verbergen, zichtbaar maken het, en deze afbeelding ook exporteren. Herhaal deze procedure als u wilt maken een reeks van aantal frames.

6

Start Windows Movie Maker. Klik op "Importeren" en in het dialoogvenster importeren de frames die u hebt gemaakt naar de bin Movie Maker. Dan gewoon slepen in de tijdlijn in de volgorde en sla uw werk.