How to Make Trailers voor films

How to Make Trailers voor films


Aanhangwagens voor films maken omvat een unieke creatieve oog. Een aanhangwagen is een korte glimp van een film. Naast de juiste apparatuur, zoals een krachtige computer en software voor videobewerking, moet u ook om te bouwen van de trailer op een wijze die past bij de film. Een actie-film uit een romantische komedie maken mogelijk, maar zal niet een voorbeeld van de film goed. De beste voorbeelden zijn onttrokken aan elke film natuurlijk. Ze zijn niet "gesponnen" in goede voorbeelden.

Instructies

1

Bepaal uw creatieve aanpak van de trailer. Zal het actie gebaseerde of hebben muziek op de achtergrond de hele tijd? Zal het een reeks afbeeldingen of meestal een speciale scène?

2

Teken een storyboard van uw aanhangwagen. Het behoeft niet te worden exacte; alleen een ruwe schets van de soorten foto's die u zoekt. Vergeet niet om toe te voegen geen afbeeldingen of de filmtitel, als u die wilt.

3

Kijk door de film en noteer de tijden van de clips die u wilt gebruiken. Dit is het meest vervelende deel van filmtrailers. Indien mogelijk, uw video-editor gebruiken om te isoleren elke clip en plaats ze in een map voor later.

4

Scheid uw clips in verschillende soorten schoten. Bijvoorbeeld, als de meeste van uw clips close-ups, kunt terug te gaan en selecteer enkele groothoek opnamen, of enige actie schoten. Deze variëteit demonstreer een veel diverser film.

5

Plaats uw clips op de tijdlijn van uw video. Begin met de clips die u willen zou beschikken, en om hen heen te bouwen. Of u aan het einde begint, begin of midden maakt niet uit. Hebt u achtergrondmuziek de hele tijd, zorg ervoor dat de clips overeenkomen met de stemming en de timing van de muziek.

6

Controleer dat de volgorde van uw clips zinvol. Clips in een bepaalde volgorde plaatst, kan u vertellen het verhaal beter of misschien zelfs het instellen van een grap. De relatie tussen elke clip is net zo belangrijk als de clips zelf.

7

Bekijk de trailer zonder eventuele overgangen of speciale effecten. Deze "rough cut" leert u onhandig of redundante onderdelen van het voorbeeld. Bewerken rimpels glad u zien.

8

Afbeeldingen of titel dia's invoegen.

9

Aanscherping van de preview door de hiaten tussen overgangen en hen gladstrijken van.

10

Bekijk uw trailer weer met een vriend, en kritiek het zwaar. Uiteindelijke clip glitches of ruwe overgangen bewerken.

11

Exporteren van de video en zet het online zodat uw werk.

Tips & waarschuwingen

  • Bekijk andere filmtrailers online als u op elk punt in dit proces vastgelopen. Zien hoe de profs doen hun werk kunnen een grote leermiddel. Een paar bijzonder goed recente trailers zijn de voorbeelden voor "Super 8" en "Star Trek".
  • Vergeet niet uw doelgroep. Maken van een aanhangwagen die niet overeenkomt met uw publiek zal niet hen interesseren in de film.