How to Make Tabs op een Blogger-Banner

Blogger's huidige aanbod bieden een bestaande tabbladen via een banner die u net onder de koptekst voor uw invoegen kunt gadget. Kun je deze banner functie tot tien 'pagina's ' of links naar directe posten binnen uw blog. Deze tabbed-banner kunt direct uw lezers via uw blog door te linken naar secties zoals "Contact" en "About" alsook "Home". Zodra uw blog heeft een sjabloonontwerp en lay-out die u tevreden met bent, bent u klaar om toe te voegen de finishing touch van de tabbladen van de kop.

Instructies

1

Laden van uw blog in een webbrowser en klik op "Nieuw bericht" in de rechterbovenhoek van de pagina.

2

Klik op de pagina's bewerken Subsectie van het tabblad Boekingsinfo, dan klikt u op het blauwe pictogram van de nieuwe pagina als uw eerste pagina wilt toevoegen.

3

Typ uw titel in het veld Page Title, en gebruik vervolgens het vak extra opstellen voor het invoegen van een combinatie van tekst, foto's en links naar wens. U kunt het Preview-pictogram om te controleren of dat u het eens met het resultaat; Klik op de pagina publiceren wanneer voldaan. Indien nodig, terug naar de sectie van de pagina's bewerken voor het invoegen van extra nieuwe pagina's; u kunt maximaal tien in Blogger hebben.

4

Klik op het tabblad ontwerpen, op de toevoegen een Gadget functie net onder de koptekst. Selecteer pagina's en een Paginalijst configureren popup zal verschijnen.

5

Typ een titel voor uw banner naar het bijbehorende veld. Dubbelklik op en sleept u uw pagina's om opnieuw hen langs de banner. Klik op opslaan wanneer u klaar bent.

Tips & waarschuwingen

  • Als u twijfelt over wat u wilt sommige van uw pagina's om te zeggen, kunt u het invoegen van een tekst van "Coming Soon!" om op te treden als een tijdelijke aanduiding.
  • De banner zal automatisch voorzien van een tabblad Start tenzij u Verwijder het vinkje uit het bijbehorende vak in het dialoogvenster pagina-lijst configureren.